donderdag 8 oktober 2015

Holland's Got Talent komt terug! ITALIAANS TALENT in Nederland kan zich nu aanmelden.


Binnenkort start het zesde seizoen van Holland’s Got Talent bij RTL4! Ook dit seizoen zijn wij weer op zoek naar het beste en meest verrassende talent van Nederland. Op het grootste en leukste open podium kan iedereen zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury.


See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1LBeHEr

Visit the website http://bit.ly/1ZcywG1 - #Musetti ...Visit the website http://bit.ly/1ZcywG1 - #Musetti #Cinquecento - #Fiat #Nuova #500 - #muurdecoratie #mitica #Silpell (bij Musetti Cinquecento)via Tumblr http://bit.ly/1P0cEtT

Italiaan laat vaker wijntje staan; A tutta Birra! | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italianen drinken steeds meer bier en minder wijn. Ook de Italiaanse bierbrouwerijen zijn in opkomst.Hoewel de Europese strijd om het beste wijnland van Europa – Italië versus Frankrijk – nog altijd niet is beslecht, lijkt Italië glorie te halen op de biermarkt. Iets waar de Fransen niet aan kunnen tippen. Deskundigen verwachten dat Italië dit jaar richting de twee miljoen hectoliter gaat; een exportrecord. En ook in eigen land geniet de hop steeds vaker de voorkeur boven de druif.
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ZeR2xr

Italië maakt weer de meeste wijn ter wereld! | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

De tweestrijd wie zich de grootste wijnproducent ter wereld mag noemen duurt al jaren en regelmatig is het stuivertje wisselen maar dit jaar zijn de Italianen weer aan kop. De grote rivaal Frankrijk gaat dit jaar zo’n 46 miljoen hectoliter afleveren is de verwachting. Italië wint de wedstrijd met bijna 49 miljoen hectoliter.
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1ZeR2xn

Alberto Alessi: genoeg design nu de wine | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Alberto Alessi, godfather van de Italiaanse designwereld begon 15 jaar geleden een heel nieuw project; wijn!De kans is groot dat u als Italiëfan wel iets van Alessi in huis heeft. Het merk kende de internationale doorbraak toen het zich ging richten op keukenproducten. Alberto Alessi was als kleinzoon van de oprichter begin jaren 70 de grondlegger van de groei van het bedrijf de afgelopen decennia. Deze godfather van de Italiaanse designwereld begon 15 jaar geleden een heel nieuw project; wijn! Afgelopen dinsdag presenteerde hij samen met zijn oenoloog in Rotterdam voor het eerst in ons land het resultaat.
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1L7Yml3