Live Muziek voor uw Italiaans Feest, Festival, Congres of Bijeenkomst. (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/64391964000
Live Muziek voor uw Italiaans Feest, Festival, Congres of Bijeenkomst. (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
Italy from ancient times!
Italiaanse Pizza Concepten zijn te boeken via Italian Entertainment And More (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws
Negen maanden nadat het vliegtuig was neergestort in de Caraïbische zee, is het lichaam van de Italiaanse Vittorio Missoni teruggevonden. Dat schrijven de media in Venezuela.
See on weekend.knack.be
In Venezuela wordt al enkele dagen gezocht naar de lichamen van de Italiaanse modetycoon Vittorio Missoni en enkele andere vermisten van een vliegtuigcrash begin dit jaar boven de eilanden Los Roques. Volgens enkele Venezolaanse media zouden de lichamen gevonden zijn, maar dat is niet bevestigd door de autoriteiten, noch de familie van Missoni.
Aan boord van het vliegtuig bevonden zich zes mensen, onder wie de Italiaanse modetycoon Vittorio Missoni en zijn vrouw en twee Italiaanse vrienden. Missoni is de oudste zoon van Ottavio Missoni, de stichter van het modehuis Missoni die in mei van dit jaar overleed. Zakenman Vittorio speelde een belangrijke rol in de uitbouw van het modemerk, dat bekend staat omwille van de archetypische veelkleurige zigzagprint.
Volgens enkele Venezolaanse media zouden de lichamen van de vermisten gevonden zijn, behalve dat van de piloot, maar de familie van Missoni zegt in een mededeling dat ze nog niet op de hoogte is gebracht. Ook de autoriteiten hebben de vondst nog niet bevestigd.
De Venezolaanse minister van Justitie zei enkel dat duikers al sinds het weekend naar de lichamen aan het zoeken zijn. Volgende week maandag zouden de Venezolaanse autoriteiten een ontmoeting hebben met de familie van Missoni om hen te informeren over de zoektocht.
Een Prosecco van de Aldi op de proeftafel. Te koop voor € 3,29 in de Aldi fillialen, deze Vino Frizzante heeft 11 procent alcohol.
Aldi heeft verschillende wijnen in het assortiment. Van super goedkope wijnen tot wijnen van vijftien euro en veel wijnen daartussen. Wijnen van rond de drie tot vier euro zitten in het middensegment. Aldi heeft gevraagd of wijn deze wijnen voor hun wilden proeven.
See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia
In honor of the annual “Settimana della Lingua Italiana” (Italian Language Week), I am sharing my favorite ways of acquiring l’italiano.
The great Pesaro-born (Le Marche) composer Gioachino Rossini was a sophisticated gourmet. He had haute cuisine in his veins, together with music. He acquired his sophisticated tastes during his long stay in Paris, from 1824 to 1836, when he was the acclaimed director of the Théâtre Italien. In those years he was pleasantly caught up in the cultural debate on gastronomy, which in those days delighted many intellectuals and led to masterpieces like:
The Physiology of Taste, by the magistrate Brillat-Savarin,
The Great Dictionary of Cuisine by the elder Dumas, and
the Manuel des Amphitryons (the “Hosts’ Manual”) by the extremely wealthy but debarred lawyer Grimod de la Reynière, who also wrote the first gourmet’s vademecum,
the Almanach des Gourmands, a guide to Paris restaurants.
Most importantly, at the home of the Rothschilds, Rossini met the legendary Antonin Carême, and he was introduced to sublime cooking by this exquisite architect of haute cuisine, who was also the author of The Art of French Cuisine, and the two became lifelong friends.
Here 6 Rossini’s Recipes
Spaghetti alla Scala, a fairly simple recipe, but enhanced with the exquisite taste of white truffles from nearby Acqualunga;Known in France as “Macaroni de Rossini” and in Italy as “Cannelloni alla Rossini”“Péché de vieillesse”, one of Rossini’s favourite dessertsOxtail consommé Rossini Style with truffle and Madeira.A “Gioachino”, a delicious little chocolate based on Gianduia and truffleTournedos Rossini, after 150 years still the most famous of all steak dishes