zaterdag 8 augustus 2015

Te Koop / For Sale: AGRITURISMO! Emigreren naar Italië, deze drie woordjes hebben zo’n romantische klank….en ik kan niet anders zeggen, het ís ook zo.

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed

Wij zijn zelf bijna 10 jaar geleden naar dit mooie land geëmigreerd. De natuur is prachtig, het klimaat erg aangenaam en de bevolking ontzettend aardig. 
Zoals zoveel anderen hebben ook wij een huis gekocht wat nog opgeknapt moest worden (het was net geen ruïne) en zijn we een agriturismo begonnen. Dit is even in een notendop hoe de afgelopen 10 jaar er voor ons uitgezien hebben. 


See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1OY3HOf

Spaghetti, pizza en lasagne: Europa lust het liefst Italiaans

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

De Italiaanse keuken is online met voorsprong het populairst bij Europeanen. Vooral de Montenegrijnen zijn verlekkerd op pasta en pizza.Terwijl veel Europese landen er behoorlijk trotse culinaire tradities op nahouden, blijkt de Italiaanse keuken online het populairst in minstens een dozijn Europese landen, waaronder Italië zelf, Duitsland, Spanje, Zweden en Polen.
See on demorgen.bevia Tumblr http://bit.ly/1gmTP5r

Italianen mogen nooit meer tennissen | Tennis | Nieuws | Sport1.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Potito Starace en Daniele Bracciali mogen nooit meer een wedstrijd spelen. De twee Italianen hebben zich schuldig gemaakt aan matchfixing en zijn daarom door de Italiaanse tennisbond voor het leven geschorst.Beide Italianen zouden een wedstrijd waarin zij speelden bewust hebben verloren. Toen er een gerechtelijk onderzoek werd gestart tegen de twee sporters, onderzocht ook tennisbond FIT de zaak. Op basis van dat onderzoek werd het duo geschorst. Ze kregen bovendien boetes van 20 duizend en 40 duizend euro.
See on sport1.nlvia Tumblr http://bit.ly/1W7GZZz

Bellende oplichters uit 'Italië' hebben het gemunt op Noord-Hollanders

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

DEN HELDER Verschillende Noord-Hollanders zijn vandaag gebeld door een oplichtster die zegt geld te willen inzamelen voor bootvluchtelingen. Het zou gaan om een vrouw, die in gebroken Engels zegt uit Italië te komen.
See on rtvnh.nlvia Tumblr http://bit.ly/1W7GYoq

Italië arresteert verdachten van nieuwste migrantendrama

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De vijf mannen zouden deel uitmaken van een Libisch mensensmokkelnetwerk en worden nu in Palermo vastgehouden.De Italiaanse politie heeft vrijdag vijf mannen gearresteerd voor doodslag en mensensmokkel. De mannen worden in verband gebracht met het verdrinken van meer dan 200 migranten.De overvolle boot met migranten kapseisde afgelopen woensdag voor de kust van Libië. De vermeende mensensmokkelaars zijn Suud Mujassabi, Imad Busadia, Shauki Esshaush, Ali Rouibah en Abdullah Assnusi.
See on elsevier.nlvia Tumblr http://bit.ly/1W7GYog