vrijdag 6 november 2015

Tutti Acqua


Tutti Acqua is de plek voor Italiaans mineraal en naturel water. In Italië en in het buitenland zijn de diverse mineraal en naturel waters reeds bekend om hun gezonde eigenschappen. Wij willen u kennis laten maken  met de diversiteit van de waters uit de diverse regio’s en provincies in Italië. Wij bij Tutti Acqua hebben zowel sprankelend en natuurlijk water voor alle smaken, inclusief de wereldberoemde merken als San Pellegrino en Acqua Panna. Daarnaast hebben wij ook merken als San Benedetto, Rocchetta, Uliveto en Castello di Vallio.


See on tuttiacqua.nl

via Tumblr http://bit.ly/1LWwCCv

Fiat Nuova 500 muurdecoratie - Musetti Cinquecento -...Fiat Nuova 500 muurdecoratie - Musetti Cinquecento - @musetticinque @fiat @fiatontheweb http://bit.ly/1ZcywG1 #restaurants #ijssalons #showrooms #detailhandel #winkels #trattoria Made in Italy. Made in Torino. #handmade #design #decoratie #passie #fiat FOR SALE, ORDER NOW (bij Di Lella Productions)via Tumblr http://bit.ly/1kf3IEI

Settebello: Italiaanse designtrein uit de jaren 50

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

In de jaren 50 en 60 stond Italiaans design wereldwijd in de aandacht. Italië had zich aan de oorlog en armoede weten te ontworstelen en beleefde een economische bloeiperiode. Het land ontwikkelde een imago van moderne elegantie waarin kunst, mode, industrie en zelfs film samenkwamen.
See on historiek.net

via Tumblr http://bit.ly/1LU7tZb

Van Gogh en Mondriaan naar Verona | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Tijdens zijn leven kwam Van Gogh nooit in Italië en ook Mondriaan reisde liever over de grote plas naar het westen, maar het werk van de twee wereldberoemde Nederlandse kunstenaars is er niet minder geliefd om bij de kunstminnende Italianen. Vorige week opende in Verona daarom de tentoonstelling Seurat-Van Gogh-Mondrian. Il post-impressionismo in Europa.
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1LU7uvW