woensdag 5 oktober 2016

Italiaanse media spijkerhard over de Maleisië performance van Vettel

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Sebastian Vettel krijgt er zwaar van langs in de Italiaanse pers. Daags na de Grand Prix van Maleisië krijgt de Duitser in de Italiaanse media zware kritiek op zijn optreden tijdens de laatste Grand Prix. De Duitser in Italiaanse dienst botste in de eerste bocht op Nico Rosberg en zijn Mercedes, bij deze actie beschadigde Vettel zijn auto zwaar waardoor hij uit de race lag terwijl Rosberg spinde en een inhaalrace moest beginnen.”Ferrari moet met spoed op zoek naar een succesvolle coureur”, zo bericht de Corriere dellas Sera. ”Red Bull is alleen maar aan het verbeteren terwijl Vettel mede week minder gaat presteren.” La Repubblica kopt, ”Het lachen is Vettel inmiddels wel vergaan. Is Vettel, de best betaalde rijder ooit in dienst van Ferrari zijn talent en snelheid verloren of heeft de Scuderia Vettel in de steek gelaten?”
See on f1reporter.nl

via Tumblr http://bit.ly/2cSuqnk

Italiaans hele kluif voor acteurs La Famiglia

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Voor de nieuwe Nederlandse dramaserie La Famiglia moest een deel van de cast wat Italiaans onder de knie zien te krijgen. En dat viel niet mee, vertellen de acteurs aan BuzzE.“Ik moest behoorlijk wat Italiaans spreken, maar had dat nog nooit gedaan”, zegt Teun Kuilboer, die een van de hoofdrollen speelt in de serie over een Nederlands-Italiaans gezin dat te maken krijgt met de maffia. “Ik moest mijn tekst fonetisch leren.”Gelukkig konden de Italiaanse acteurs die te zien zijn in de AVROTROS-serie Teun helpen. “Ze hebben het voorgedaan en me enorm geholpen. Ja, ze hebben me ook een paar keer raar aangekeken als iets niet helemaal klopte. Maar ze hebben me er fantastisch doorheen gesleept.”
See on rtlnieuws.nl

via Tumblr http://bit.ly/2dxhMr3

Vier Italianen opgepakt voor overval op Haagse juwelenhandelaar

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De recherche heeft dinsdagochtend vier personen opgepakt in Nederland, België en Italië. Zij zouden te maken hebben met de overval op een juwelenhandelaar op 3 juni vorig jaar aan de Van Lennepweg.
See on denhaagfm.nl

via Tumblr http://bit.ly/2e1XqZE