woensdag 18 november 2015

Alessandro Neri tijdens de Italiaanse avonden bij de Pasta...

#Meiki de kater voor het eerst in zijn leven bij de dierenarts...

Op zoek naar een #eyecatcher voor aan de muur? De #Fiat #Nuova...Op zoek naar een #eyecatcher voor aan de muur? De #Fiat #Nuova 500 #muurdecoratie is meer dan de moeite waard.
#Handgemaakt en voorzien van #originele #onderdelen van de #klassieke @fiat500, dus een stukje #kunst voor aan de muur.
Made in #Torino!
Meer info en #prijslijst via de website http://bit.ly/1ZcywG1
#gustodilella #italiaontour #decoratie
#Wederverkopers #gezocht!. #showroom #restaurant #ijssalon #winkel #horecainrichting #functioneel #trendy #uitstraling (bij Di Lella Productions)via Tumblr http://bit.ly/1MULSgx

Rennspeed Exclusive Automobiles Loosdrecht - Ferrari / Lamborghini


Rennspeed is gespecialiseerd in de verkoop van Porsche, Ferrari en Lamborghini - Rennspeed is specialized in selling Porsche, Ferrari and Lamborghini.


Deze Lamborghini Gallardo LP560-4 is op 22 juli 2009 nieuw door Lamborghini Dusseldorf geleverd. De kleur van de remklauwen (Bianco Monocerus) en de carrosserie komt terug in het interieur, waar de stiksels van dezelfde kleur zijn voorzien. Het interieur van de Gallardo is uitgerust met een lederpakket en is dus compleet met leder bedekt.

Optisch is deze Gallardo voorzien van een LP570 update waarbij een groot aantal onderdelen zijn vervangen door originele Superleggera onderdelen. Dit geeft de auto een moderne en agressieve uitstraling. De auto is dealer onderhouden geweest en heeft haar laatste beurt bij Mugello in Hilversum op 3 juli jongsleden gehad. Het afgestempelde onderhoudsboekje en beide originele sleutels zijn aanwezig en worden uiteraard meegeleverd. 


See on rennspeed.nl

via Tumblr http://bit.ly/1QM9cTu

TzeTze Politica - Falconara, dieci carri armati Ariete alla stazione, curiosità e apprensione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

FALCONARA - Che ci fanno quei carrarmati a bordo di un convoglio fermo alla stazione di Falconara? Se lo sono chiesto in molti, ieri pomeriggio, passando nei paraggi dello scalo ferroviario. Un treno che trasportava almeno dieci carri Ariete - e non Leopard come si era appreso in un primo momento - dell'Esercito Italiano è rimasto fermo per almeno un'ora e mezzo suscitando molta curiosità e qualche apprensione.
See on tzetze.it

via Tumblr http://bit.ly/1S3uzON

Overwinteren in Zuid-Italië, kan dat? | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

De eerstvolgende reis naar Italië wach pas weer over enkele maanden. Maar wist u dat de laars van Europa ook in de winter het gemoed goed kan doen?Of we willen of niet, we zitten inmiddels weer middenin de donkere en koude dagen van herfst en winter. De eerstvolgende reis naar Italië wacht, als een soort beloning, pas weer over enkele maanden. Maar wist u dat de laars van Europa ook in de winter het gemoed goed kan doen?
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1NCQmci

Italian Open wellicht weg uit prachtige Rome

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Er bestaat een gerede kans, dat de Italian Open na tachtig jaar op het Foro Italico park gaat verkassen naar Milaan. Althans Angelo Binaghi, de voorzitter van de Italiaanse Tennisfederatie, dreigde met een verhuizing omdat men in Rome een nieuwe locatie naast het belangrijkste vliegveld op het oog heeft en dus weg wil van de ‘heilige’ grond.Het Foro Italico, vlakbij het centrum van Rome, is al tachtig jaar de plaats van handeling voor de Italian Open, een ATP Masters 1000-evenement vlak voor Roland Garros. Maar de belangstelling voor het toernooi is tanende en het park heeft nauwelijks uitbreidingsmogelijkheden en zo die er al zijn, keurt Romes burgemeester Ignazio Marino die steevast af. Binaghi heeft het er helelmaal mee gehad en dreigt het hele evenement uit de Italiaanse hoofdstad weg te halen.
See on tennis.nl

via Tumblr http://bit.ly/1O1ljLU

Ducati en Italia Independent gaan samenwerken

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Ducati Motor Holding SpA en Italia Independent SpA gaan een driejarige partnerovereenkomst aan voor een gezamenlijke product ontwikkeling binnen hun eigen gebied van expertise. De voornaamste focus van de overeenkomst richt zich op de Ducati Scrambler, het merk dat gecreëerd is om de waardes van de iconische jaren 70’ motorfiets die in de Verenigde Staten werd gelanceerd en een wereldwijd succes werd, te illustreren.
See on nieuwsmotor.nl

via Tumblr http://bit.ly/1NCQloD

Jamie Oliver bezoekt Jamie’s Italian - MissetHoreca

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Jamie Oliver was vorige week een paar dagen in Nederland en bracht onder andere een bezoekje aan zijn net geopende restaurant, Jamie’s Italian in Rotterdam.Met gejuich werd Jamie Oliver ontvangen door het personeel van Jamie’s Italian Rotterdam. Tijdens zijn korte bezoek aan Nederland kwam Jamie Oliver kijken naar zijn nieuwe restaurant in de Markthal en maakte kennis met zijn nieuwe ‘family’.
See on missethoreca.nl

via Tumblr http://bit.ly/1S3qGJB