zondag 18 juni 2017

Italiaans vrijgezellenfeest begint meteen met handboeien op Schiphol

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Het vrijgezellenfeestje van een groepje Italiaanse mannen in Amsterdam is meteen goed begonnen. De dertien werden na vervelend gedrag in het vliegtuig bij aankomst op Schiphol uit het vliegtuig geplukt.Tijdens de vlucht uit Napels gedroegen de jongemannen zich vervelend en agressief. De bemanning van het vliegtuig vond het blijkbaar reden genoeg om de Marechaussee op Schiphol in te lichten. De dertien mochten als eersten het vliegtuig uit en kregen meteen de handboeien om. Ze zijn allen na een pittig gesprek weer vrijgelaten al moest er wel eerst nog een boete van 150 euro per persoon afgetikt worden.

via Tumblr http://bit.ly/2sfzt79

Misdadig lekker: alles over het eten van de maffia - NieuweRevu.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Aan tafel met de onderwereld – Ook criminelen moeten eten. Marian Husken weet van de Borsalino en de rand.Knoflook snij je met een scheermesje en in de bajes eet je de beste pastasaus. Althans, dat zegt auteur Marian Husken, die op woensdag 12 juli in Filmmuseum Eye in Amsterdam een lezing houdt over de status van eten in de onderwereld. De misdaadjournaliste schreef niet alleen boeken over Klaas Bruinsma, Charles Z. en Mink K., maar ook Crimineel Eten: Aan Tafel Met de Onderwereld komt uit haar pen.

via Tumblr http://bit.ly/2sGscPs

Italiaanse 'Vijfsterrenbeweging' flopt bij lokale verkiezingen - Sargasso

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse populisten van M5S (Movimento 5 Stelle, Vijfsterrenbeweging) staan op verlies bij de lokale verkiezingen. Is het afgelopen met de protestpartij?Hij is er weer: Silvio Berlusconi. Zondag vierde hij de winst van zijn Forza Italia in de eerste ronde van de lokale verkiezingen in Italië. En samen met Matteo Salvinivan Lega Nord kijkt hij vooruit naar de landelijke verkiezingen die volgend jaar waarschijnlijk worden gehouden. Salvini meent dat een centrum-rechtse coalitiealleen onder zijn leiding kan winnen. Dan moeten er nog wel wat hobbels genomen worden. Lega Nord is eurosceptisch, wil breken met de euro en steunt het seperatisme in Noord-Italië.

via Tumblr http://bit.ly/2sGAdDO

#Buongiorno #Ferrari (bij Good Things From Italy)#Buongiorno #Ferrari (bij Good Things From Italy)via Tumblr http://bit.ly/2sDj6Cc

How to make #pizza. #Italie #Dag 2017 in ’s-Gravenzande....