maandag 21 september 2015

Chocoladeparfum verovert Milaan

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Internationale bekende geurkunstenaar Peter De Cupere en Chocoladehuis Boon presenteerden op 20 september op de wereldtentoonstelling in Milaan het chocoladeparfum COCOA 5 SENSES, een ‘Eau de Cocoa’ die als een eetbaar parfum op de huid verstoven kan worden. Geurkunstenaar Peter De Cupere ontwikkelde samen met meester-chocolatier Patrick Mertens en Inge Lijnen van Chocoladehuis Boon uit Hasselt een chocoladen parfumflesje in de vorm van een cacaoboon met daarin het parfum.
See on koffietcacao.nl

via Tumblr http://bit.ly/1FplC0v

Vangst van de dag: Slow Cook Italian van Gennaro Contaldo - HLN.be

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Voor wie regelmatig voor de zender Njam gekluisterd zit of een fan is van de culinaire kant van YouTube, zal Gennaro geen onbekende zijn. De Italiaanse chef zet met zijn haast kinderlijk enthousiasme voor al wat lekker is heel wat mensen aan tot koken (wij incluis). Hij wist zelfs Jamie Oliver te overtuigen, ondanks zijn aandoenlijk slecht Engels: de populaire tv-chef maakt er geen geheim van dat Gennaro hem alles leerde over pasta en de bijhorende sauzen.
See on m.hln.be

via Tumblr http://bit.ly/1FoNxh4

BREAKING NEWS: Ferrari moet zich verantwoorden bij de stewards · F1Journaal Formule 1 nieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Artikel 12.1.1.i stelt dat men de instructies van de officials dient op te volgen zodat het evenement op een ordentelijke en veilige manier kan verlopen. Blijkbaar zouden teamleden van Ferrari hierop na de race tijdens de Parc Fermé-procedure een inbreuk gepleegd hebben. Wat de inbreuk op zich juist inhield is echter nog niet duidelijk
See on f1journaal.be

via Tumblr http://bit.ly/1FoNx0z