woensdag 7 oktober 2015

De @musetticinque worden ook deels voorzien van #originele #Fiat...De @musetticinque worden ook deels voorzien van #originele #Fiat #Nuova #500 #onderdelen. Zie hier het #knipperlicht #lampje met duidelijke #Torino tekst (de #bakermat van Fiat). Kortom een meer dat #origineel en #klassiek #decoratiestuk voor aan de muur. Meer info via http://bit.ly/1ZcywG1 De Musetti Cinquecento muurdecoratie zal niet misstaan mij menig Fiat en Italië liefhebber. #fiat #fiat500 #torino #fabrica #classico #originale Excusief leverbaar in Nederland via Di Lella. Levertijd 1 tot 3 weken. Beschikbaargeden en prijs op aanvraag. (bij Musetti Cinquecento)via Tumblr http://bit.ly/1ZcywG3

Doorkomst Giro d'Italia is voor Lingewaard 'niet duur'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

BEMMEL - De doorkomst van de Giro d'Italia op 8 mei door Lingewaard kost de gemeente alleen het afsluiten van wegen, neerzetten van dranghekken en ambtelijke uren voor hand- en spandiensten. Dat zegt wethouder Theo Janssen.
See on gelderlander.nl

via Tumblr http://bit.ly/1PixTGs

In anteprima per Loves Quattroruote le nuove immagini della Fiat 127 Concept di David Obendorfer

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Tutti voi avete sicuramente presente la Fiat 127 Concept di David Obendorfer che imperversa sui social network dalla primavera del 2013.Ebbene, il designer industriale ungherese ha recentemente rimesso mano al suo progetto, ridefinendo alcuni dettagli come i paraurti posteriori, il taglio dei fanali e i fari anteriori, il parabrezza. Le immagini, concesse in anteprima per Loves Quattroruote, mostrano una 127 “ancora più credibile” e che “comincia ad assomigliare a un’auto vera”, come ci ha riferito lo stesso Obendorfer.
See on loves.quattroruote.it

via Tumblr http://bit.ly/1Z9VDRo

Wat doet Erdogans zoon Bilal in Italië? - Elsevier.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De geruchtenstroom draait op volle toeren nu de zoon van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan weer in Italië is gespot. Bereidt hij een ‘vluchtpoging’ voor of wil hij simpelweg zijn PhD afmaken?
See on elsevier.nl

via Tumblr http://bit.ly/1NlDYCA

Jamie's Italian Rotterdam nu geopend - Vastgoedmarkt.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Jamie’s Italian, het grootste restaurant in de Rotterdamse Markthal, is officieel geopend. Alle horeca-meters in deze overdekte foodhal zijn nu verhuurd.Het restaurant telt 220 zitplaatsen en heeft een oppervlakte van 530 m2. Het is de eerste Nederlandse vestiging van de restaurantketen.De verhuur kwam tot stand door een gezamenlijke inspanning van Corio en Provast. Het eerste Jamie’s Italian restaurant werd in 2008 geopend in Oxford, en de keten heeft vestigingen in landen als Australië, Rusland, Singapore, Zweden en nu ook in Nederland. Jamie Oliver werkt voor de eerste Nederlandse vestiging van Jamie’s Italian samen met Italian Food Concepts, de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland.Jamie’s Italian is geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, genieten van elkaars gezelschap en smakelijk en eenvoudig Italiaans eten. Het is een toegankelijk restaurant. Alle units in de Markthal zijn nu verhuurd. Andere aanwezige bedrijven zijn onder meer Suno, Fellini en Firma Pickles.
See on vastgoedmarkt.nl

via Tumblr http://bit.ly/1MYolho