vrijdag 28 april 2017

#Antipasti #Gigante #Buon #Appetito #gustoso @gustodilella...#Antipasti #Gigante #Buon #Appetito #gustoso @gustodilella #cucina #italiana #foodtruck (bij Cinque P e Piu - The REAL Italian Authentic Takeaway)via Tumblr http://bit.ly/2qeXbxi

Papegaai en Italië nemen afscheid van Scarponi

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Papegaai Frankje bezoekt de plaats des onheils van Scarponi. De verongelukte Italiaan zal begraven worden in wielertenue.In het harnas is hij afgelopen zaterdag tijdens een trainingsrit overleden. En in datzelfde harnas, het tenue van zijn ploeg Astana, zal Michele Scarponi dinsdag begraven worden.“De fiets was zijn leven. Daarom nemen we afscheid van hem in zijn wielerkleding”, legt zijn weduwe Anna Tommasi uit in Il Corriere della Sera. “Voor mij en de kinderen was dat de Michele zoals hij iedere dag thuiskwam van zijn werk.”

via Tumblr http://bit.ly/2qd9sCo

Rembrandt en Renoir gestolen in Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Oplichters hebben in het noorden van Italië als in een filmscript twee schilderijen van Rembrandt en Renoir gestolen van een kunsthandelaar.In Italië zijn twee schilderijen van Rembrandt en Renoir gestolen. Het dagblad Il Giorno meldt de diefstal, waarover de politie nog niets kwijt wil. Volgens de krant zijn de schilderijen samen 27 miljoen euro waard, maar de titels worden niet vermeld.De twee daders hadden zich uitgegeven voor kunsthandelaren. Toen ze het vertrouwen van de verkopers gewonnen hadden, verzochten ze die de schilderijen van Milaan mee te nemen naar de binnenstad van Monza. Daar zou de koop worden afgerond.

via Tumblr http://bit.ly/2oCTqEE