vrijdag 10 juli 2015

Eerste Ducati Scrambler Dealer geopend in Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Borgo Panigale (Bologna, Italië), Het eerste Ducati Scrambler Camp in Italië gaat open in Padua, een dealer die zich enkel toelegt op de Ducati Scrambler en zijn Land of Joy. De Ducati Scrambler, die sinds het begin van 2015 beschikbaar is bij Ducati Dealers wereldwijd, heeft nu voor het eerst een toegewijde Store. De vier versies van de motor, samen met de uitgebreide range van accessoires en kleding zijn er beschikbaar.
See on nieuwsmotor.nlvia Tumblr http://bit.ly/1RoEeTJ

Italiaans bondscoach moet naar rechtbank

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Antonio Conte moet zich bij de Italiaanse rechtbank verantwoorden in een zaak rond matchfixing. De naam van de Italiaanse bondscoach viel vorige week in een dossier over sportieve fraude.De feiten dateren van vijf jaar geleden, toen Conte nog coach was bij Siena. Toenmalige spelers hebben bevestigd dat hij betrokken was bij matchfixing van de gewonnen uitwedstrijden in Novara en Albinoleffe. Dankzij die zeges werd Siena in 2011 tweede in de Serie B, waardoor het rechtstreeks promoveerde naar de hoogste klasse.
See on nieuws.vtm.bevia Tumblr http://bit.ly/1SdC3xp

Politie Italië neemt 1,6 miljard euro aan bezittingen maffia in

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse politie heeft in Palermo, op Sicilië, 1,6 miljard aan maffiabezittingen in beslag genomen. Dat meldt La Repubblica.Verschillende fondsen en onroerend goed van enkele bekende ondernemers in de regio werden geconfisqueerd. De ondernemers, vijf broers en zussen, werden gesteund en aangestuurd door de beruchte maffiabende Cosa Nostra. Volgens La Repubblica is de confiscatie een van de groote ooit in de Italiaanse geschiedenis.
See on nu.nlvia Tumblr http://bit.ly/1RoEdiH

Italianen kweken basilicum en aardbeien op de bodem van de zee

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een Italiaans familiebedrijf in duikmaterieel is al drie jaar bezig met heel apart experiment: ze kweken groente op de bodem van de Middellandse Zee.Kun je landplanten kweken op de bodem van de zee? Een vreemde vraag, zelfs voor duikfanaat Sergio Gamberini. Toch besloot hij het drie jaar geleden te proberen, schrijft The Washington Post.Als directeur van de Ocean Reef Group, een bedrijf in duikapparatuur, was hij dan ook in de gelegenheid om het vreemde experiment daadwerkelijk op te starten.
See on z24.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HSf23q

Vier de zomer met ijs tijdens Gelato Festival 2015

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Bij zomer hoort ijs. En welk ijs is nu lekkerder dan ambachtelijk Italiaans ijs? Geniet ervan op het Gelato Festival!Zin in een ijsje? Haast je naar het Marie Heinekenplein in Amsterdam! Het Gelato Festival vertrok in mei vanuit Milaan en is van donderdag 9 juli tot en met zondag 12 juli aangeland in Nederland!
See on dagjeweg.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HSeZ7X

Magazine De Smaak van Italië, Boek Italië | mail win reis naar Toscane Renault

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Mail en win actie: win een culinaire reis naar Toscane en ontdek de nieuwe Renault Espace.Toscane spreekt iedereen tot de verbeelding. De glooiende heuvels, de cipressen, de vele historische cultuursteden en de beroemde wijnen prikkelen alle zintuigen. Maak nu kans op deze bijzondere beleving voor 2 personen en doe mee met onze prachtige zomeractie!
See on desmaakvanitalie.nlvia Tumblr http://bit.ly/1D5B3EE

melanzane al forno

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Le melanzane al forno con patate sono un secondo semplicissimo. Garantiscono sempre una bella figura per il loro aspetto sorprendente. Le melanzane al forno, invitanti e golosissime, nascondono tra le fette ingredienti che durante la cottura si fondono e le arricchiscono di tanto gusto.
See on blog.giallozafferano.itvia Tumblr http://bit.ly/1ftTNc8

Courgette bloesems - Italië met Dolcevia.com

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Recept voor heerlijke gebakken courgette bloemen die op alle markten van Italië te kopen zijn. Variatie recept met ricotta.Courgette bloemen in olijfolie gebakken. In het juiste jaargetijde vind je op alle markten in Italië de prachtige donkergele bloemen van de courgette (die natuurlijk in Italie zucca of zucchina genoemd worden)uitgestald.
See on dolcevia.comvia Tumblr http://bit.ly/1LVQyGv

Italiaans koppel belandt in oog van tornado in Venetië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een Italiaans koppel beleefde spannende momenten toen ze afgelopen woensdag met hun voertuig in het oog van een tornado terechtkwamen.
See on deredactie.bevia Tumblr http://bit.ly/1LVQyGr

Stel aangehouden voor seks op Italiaanse begraafplaats

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een man (35) en een vrouw (24) zijn op het Italiaanse eiland Sicilië aangehouden omdat ze de liefde bedreven op een begraafplaats.Een bewaker van de Franciscaanse monnikenorde zag vanuit zijn dienstwoning dat het stel seks had op een graf en belde de politie. Dat meldde het Italiaanse persbureau Kronos donderdag. Het Italiaanse koppel moet zich nu verantwoorden voor grafschennis.
See on gelderlander.nlvia Tumblr http://bit.ly/1LVQBCb

My happy kitchen: Pastasalade bandiera Italiana

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Heel wat jaren geleden at ik bij een geweldig goed Italiaans restaurant in het Duitse Essen een pizza die was gebaseerd op de Italiaanse vlag (la bandiera Italiana). Het rood van de parmaham, het wit van de mozzarella en het groen van de rucola. De smaakcombinatie was zo lekker dat deze de inspiratie werd voor een pastasalade, die al meer dan 10 jaar een klassieker is in onze familie
See on myhappykitchen.nlvia Tumblr http://bit.ly/1LVQBC1

Fietsen op zijn Italiaans bij Bike Casa - Zundertse Bode - Internetbode

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

ZUNDERT – “Al van kind af aan, toen ik er met mijn ouders op vakantie ging, ben ik gek op Italië”, vertelt Rolf Berentsen. “De manier van leven, het eten en het enthousiasme van de mensen. Mijn droom was om Italië naar Nederland te halen.
See on internetbode.nlvia Tumblr http://bit.ly/1HRi73L