maandag 13 februari 2017

Nieuwe Maserati eind 2018 uit Turijn | Auto Edizione

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia
Maserati krijgt binnen afzienbare tijd een nieuw model. Marchionne bevestigde zaterdag op Balocco wat we al een paar keer hebben kunnen schrijven. De tekeningen zijn al klaar en de productie moet eind volgend jaar rijp zijn voor seriematige assemblage. De officiële marktintroductie volgt vervolgens begin 2019. De CEO sprak over een vierde model uit Turijn. Wat dit precies voor een model is, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen en liet de CEO nog in het midden.via Tumblr http://bit.ly/2l1rVzz

Donald Trump wants to meet Pope Francis on upcoming trip to Italy 

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Donald Trump wants to meet Pope Francis when he visits Italy later this year, despite the two exchanging harsh words over the President’s plan for a wall along the border with Mexico.Mr Trump will attend the G7 summit in Taormina, Sicily, in May, a trip that would give him the opportunity to tack on a visit to Rome to see the Latin American pontiff.

via Tumblr http://bit.ly/2l8hTzq

Italië: Vijfsterrenbeweging wil sleutelen aan NAVO | SCEPTR

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse Vijfsterrenbeweging van komiek Beppe Grillo heeft een wetsvoorstel ingediend dat het engagement van Italië binnen de NAVO moet veranderen. Volgens de Vijfsterrenbeweging is er echter geen sprake van dat het land de alliantie verlaat. Italië is gezien haar locatie van groot strategisch belang voor de NAVO en huist meerdere Amerikaanse legerbasissen.

via Tumblr http://bit.ly/2lHSycd

Kasteel Eyckholt: een Italiaanse avond in een Limburgs kasteel

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Voor één avond lag kasteel Eyckholt in Roosteren in Italië en, het was alsof la nonna in de keuken stond. Ik hoor het je bijna denken. Roosteren?Italië heeft erg veel castelli: de ene is nog mooier dan de andere. Persoonlijk vind ik Castello San Pietro in Verona een van de mooiste van de laars. De ligging, het uitzicht op il ponte en de stad en de historie zijn magnifiek en ongekend boeiend. Sinds kort heb ik echter een nieuw kasteel ontdekt en dan ook nog eentje ‘die het nog doet’. Voor één avond lag kasteel Eyckholt in Roosteren in Italië en, het was alsof la nonna in de keuken stond.

via Tumblr http://bit.ly/2lIgJb3

Mozzarella Spinazie Brood

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Italiaans witbrood deeg gevuld met Mozzarella, geroosterde paprika en spinazie

via Tumblr http://bit.ly/2ko3lqR

Aangeboden ter overname: De Pastabus (Belgie) - het volledige concept!


U bent op zoek naar iets origineels? 
Neem dan deze twee Pastabussen over. 
Dit zijn stadsbussen (ongeveer 12 m lang) die omgebouwd zijn tot Pastabus, alwaar de klanten hun pasta kunnen nuttigen en waarin er verschillende partytafels zijn.


via Tumblr http://bit.ly/2lHvKdr