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Per i suoi 78 anni, compiuti il 29 settembre, il leader di Forza Italia non si è fatto mancare niente.
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Per i suoi 78 anni, compiuti il 29 settembre, il leader di Forza Italia non si è fatto mancare niente.
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‘Because it’s rooted in traditional Roman flavours and transformed main dishes into quick, portable, affordable snacks, the trapizzino was an immediate hit’In 2008, Stefano Callegari invented the trapizzino at 00100, his pizza-by-the-slice joint in Rome’s Testaccio district. The name is a play on words, combining tramezzino (a triangular sandwich) and pizza. Unlike a calzone or panzerotto, the bread for a trapizzino is baked separately, then stuffed with a filling to order. Callegari’s innovation featured thick, triangular pieces of baked dough sliced open and filled with traditional Roman mains such as braised oxtail, tripe in tomato sauce, and chicken with peppers. It wasn’t revolutionary by global standards, but it was novel for Rome. And because it was rooted in traditional flavours and transformed main dishes into quick, portable, affordable snacks, the trapizzino was an immediate hit.
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Deliziose orecchiette al forno servite in pratiche terrine monoporzioni.Ieri mattina una vicina di casa mi ha fatto dono di questa splendide orecchiette fatte in casa ed io non ho potuto esimersi dal preparare il piatto preferito dalle mie bimbette, le orecchiette al forno.La preparazione di questo primo piatto è molto semplice,io ho usato delle terrine monoporzioni, le orecchiette al forno servite in questo modo sono di sicuro effetto e non c’è il problema di impiattare, si passa direttamente dal forno alla tavola…
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Il Primo Festa Di Sopra bij Ristorante Italiano Di Sopra @casadibella @gustodilella @goitalycard @italiaansnieuws (bij Di Sopra)
Buongiorno Amici, Buongiorno Italia @goitalycardnl @thingsfromitaly @gustodilella (bij Di Lella Productions)
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Don’t forget your leather pants on the treadmill.Nearly eight months after moving to Rome from New York, I finally joined la palestra — the gym. This was done more out of necessity than desire, born from my near-daily consumption of pizza, pasta, or pane, and often all three.
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