woensdag 8 februari 2017

Italië La California streeft naar 20-procent meer omzet in 2017

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

In 2016 produceerde Gruppo La California een volume van 53.000 ton. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistiek, verpakking en marketing van versproducten. De omzet van 2016 kwam neer op €28,5 miljoen. Hiervan kwam €22 miljoen op conto van La California Italia en was €6 miljoen afkomstig van La California Spain. De overige €500.000 kwam van Girasol, wat een tak van het bedrijf is dat granaatappelen produceert.

via Tumblr http://bit.ly/2lrQ8z8

Dit doen Italianen na het eten en het helpt om af te vallen

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia
Italianen mogen dan wel levensgenieters zijn die veel pasta, kaas en rode wijn op het menu zetten, ze compenseren dat met een dagelijkse gezonde gewoonte. En die heeft niks met eten te maken. Na de maaltijd doen Italianen vaak een passeggiata, een wandeling van een kwartiertje die niet alleen de vetverbranding stimuleert, maar ook stress vermindert.via Tumblr http://bit.ly/2lloFCe

De politie bestormt het Chinese restaurant in Padua, nadat deze foto in de openbaarheid kwam

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een Chinees restaurant in Padua in het noorden van Italië werd door de politie doorzocht nadat een kelner in de keuken een foto had gemaakt en op de sociale media had gepost.Toen een groep Sloveense toeristen in het restaurant de specialiteit “berenpoten” bestelde ontstond dit griezelig beeld in de keuken:

via Tumblr http://bit.ly/2llx6xx

Italian town to build giant Donald Trump statue to entice tourists

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

An Italian town has reportedly spent €80,000 (£68,000) on a statue of Donald Trump, which will be displayed alongside a sculpture of David Bowie.Nestling in the rolling hills of Tuscany, the town of Vagli di Sotto has commissioned the Trump statue for its new Park of Honour and Dishonour, a tourist attraction that will feature famous and infamous figures from around the world.

via Tumblr http://bit.ly/2kIBALj

Italiaans verticaal bos zuigt smog op in China

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse architecten verantwoordelijk voor de duurzame Bosco Verticale-torens, ontwikkelen de groene gebouwen ook in China. Lees hier verder.Het Italiaanse architectenbureau Stefano Boeri Architetti, bekend van de Bosco Verticale in Milaan, ontwikkelt ook in de Chinese stad Nanjing twee torens bezaaid met bomen en planten. Zo wil de architect de biodiversiteit in de stad vergroten.

via Tumblr http://bit.ly/2ksyZXk

Gianni Savio doet voorstel voor gemixt Italiaans team in Giro d’Italia | WielerFlits

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Gianni Savio hoopt met een gemixt team alsnog de start van de honderdste Giro d’Italia te halen. De teammanager van Androni Giocattoli stelt voor een gemixt Italiaans team te vormen bestaande uit vier renners van Androni Giocattoli en vier van Nippo-Vini Fantini.

via Tumblr http://bit.ly/2knmQAy

Onderzoek bewijst onschuld FCA rond dieselschandaal | Auto Edizione

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws
Vandaag heeft het Italiaanse ministerie van transport bekendgemaakt dat in de motoren van Fiat Chrysler Autmobiles geen manipulatieve software bevatten. Bovendien hebben de tests in het laboratorium (want daar ging het om) uitgewezen dat er geen ontoelaatbare hoeveelheden uitstoot zijn gemeten. Minister van transport Graziano Delrio maakte vandaag in de kamer de uitslag van een uitgebreid onderzoek bekend, waarbij 18 modellen van diverse merken zijn onderzocht. FCA’s modellen Fiat 500X, Fiat Doblò en Jeep Renegade, die in Duitsland de afgelopen maanden enorm ter discussie werden gesteld, blijken ook alles behalve frauduleus. Dat terwijl de Duitse minister van transport Alexander Dobrindt zelfs een importverbod eiste op deze modellen.via Tumblr http://bit.ly/2knk7XO

De Extra Vergine Museum Olijfolie van Il Vero Gusto


Bij IL VERO GUSTO willen we je graag voor al je toepassingen in de keuken de beste natuurlijke Italiaanse olijfolie bieden. 
Onze biologische olie komt van de olijfgaarden uit het Noordelijkste deel Italië, VENETO.via Tumblr http://bit.ly/2klwnbh