donderdag 31 augustus 2017

Italiaanse maffia tsunamiseert Duitsland | ThePostOnline

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse maffia neemt steeds vaker de wijk naar Duitsland. Door het opvoeren van de strijd door de Italiaanse justitie tegen de criminele organisatie, wordt de grond in Italië te heet onder de voeten van de maffialeden. De Duitse politie heeft een lijst waarop de namen van liefst 562 Italiaanse criminelen staan.

via Tumblr http://bit.ly/2vLCD1f

Eataly plans to open 20-acre Italian-food focused theme park

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

It’s Disney World for Italian food enthusiasts.Eataly, the largest Italian marketplace in the world, is opening a 20 acre food theme park this November in the homeland – Bologna, Italy.

via Tumblr http://bit.ly/2vtRMZM

Italiaans restaurant Zucca wordt Aperitivo - Sleutelstad.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

De afgelopen zomermaanden was italiaans restaurant Zucca aan de Breestraat gesloten. “Om inspiratie opdoen in het heerlijke Italië, de zaak zelf van een verfrissende make-over te voorzien en ons goed voor te bereiden om in september keihard terug te komen met precies wat Leiden nodig heeft,” zo was op een flyer te lezen die op de ramen hing. Nu is het bijna zover en gaat het restaurant weer bijna open. Maar niet meer als Zucca.

via Tumblr http://bit.ly/2vLXZex

Italiaanse smaken te over in Sapori d'Italia

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Sinds woensdag is er een nieuwe zaak in Lochristi, waardoor we niet langer onnodig naar Gent hoeven te trekken. In Dorp-Oost, in het pand waar de kledingzaak Little People huist, vlak aan de oprit naar Imschoot, openden Giuseppe Bombini (34) en zijn 8 jaar jongere vrouw Giusy Arnone de zaak Sapori d’ Italia. Vertaald: De smaken van Italië. Een naam die precies zegt waar het over gaat: Giuseppe en Giusy bieden in hun winkel zowat alles aan wat op vlak van Italiaanse culinaire specialiteiten te vinden is.

via Tumblr http://bit.ly/2x7CYiM