maandag 11 juli 2016

Tijdens de #Italiaanse dag #Cibo #Di #Strada bij #Hotel...



Tijdens de #Italiaanse dag #Cibo #Di #Strada bij #Hotel #Winselerhof in #Landgraaf hield #Maria een oogje in het zeil. (bij Winselerhof)



via Tumblr http://bit.ly/29ziwLx

Het #transport van de #Mama #Marina #Piaggio #APE #Pizza...



Het #transport van de #Mama #Marina #Piaggio #APE #Pizza #Houtoven m.b.v. een #ouderwetse #paardentrailer. In dit #foodtruck #concept gaat het niet alleen om de #pizzas maar om de #totale #beleving. Wellicht een keer leuk op uw #evenement ?? Te boeken via Italian Food Trucks. (bij Italian Food Trucks)



via Tumblr http://bit.ly/29PXgna

Map and itinerary of Via Francigena in Tuscany - My Travel in Tuscany

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

To enjoy every stage of the ancient spiritual route to Rome, we prepared a helpful guide including tips, map and the itinerary of Via Francigena in Tuscany.A map and Itinerary of Via Francigena in Tuscany is what you need if you are planning to take this walk to reach Rome, its final destination, coming from the North of Italy or Europe. Perhaps you have decided to travel along the Via Francigena for spiritual reasons, or to feel like a pilgrim doing such a long trip by feet, or symply because you like hiking and walking surrounded by nature.
See on mytravelintuscany.com

via Tumblr http://bit.ly/29JtZrg

Aperol Spritz jelly - My happy kitchen

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Recept voor een heerlijke Aperol Spritz jelly, een toetje gebaseerd op de bekende Italiaanse aperitief cocktail. Heerlijk voor na de bbq of pastasalade!Vorig jaar zomer schreef ik het al, Aperol Spritz is echt mijn drankje. De combi van prosecco met de zoet bittere smaak van Aperol is heerlijk en dorstlessend. En hoewel 2016 de zomer wordt van de gin cocktails hou ik het lekker bij mijn Italiaanse drankje. Ik maakte er zelfs een toetje van: Aperol Spritz jelly.
See on myhappykitchen.nl

via Tumblr http://bit.ly/29sPMRN

De #Smokey #Vespa op #transport. Te boeken voor uw #evenement...



De #Smokey #Vespa op #transport. Te boeken voor uw #evenement via http://bit.ly/1hCKN4y #foodtruck #bbq #streetfood #cibodistrada (bij Italian Food Trucks)



via Tumblr http://bit.ly/29rfXwA

#Pizza van #Mama #Marina tijdens het #Italiaanse #Streetfood...



#Pizza van #Mama #Marina tijdens het #Italiaanse #Streetfood #Festival #Cibo #Di #Strada op zondag 10 juli 2016 bij #Hotel #Winselerhof in #Landgraaf. @gustodilella (bij Winselerhof)



via Tumblr http://bit.ly/29reS8c

In bikini in een 17de-eeuwse fontein - DitIsItalie.nl

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Drie vrouwelijke toeristen vonden de 40+ temperaturen van Rome afgelopen weekend wel erg heet. Ze besloten een verkoelende duik te nemen in een van de historische fonteinen van de eeuwige stad. In bikini (dat wel) werden ze gefotografeerd terwijl ze plezier maakten in de 17de-eeuwse Fontana dell’Acqua Paolo, die in de volksmond de Fontana del Gianicolo wordt genoemd. De Romeinen zijn boos.
See on ditisitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/29reXsl

Moet de belastingbetaler nou ook de Italianen gaan redden?

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Italiaanse banken zitten in de penarie. Deutsche Bank wil graag dat Europa (weer) bijspringt en met 150 miljard euro de banken gaat redden. Is dat nou echt nodig?“Europa is extreem ziek en moet snel aan haar problemen werken, anders gaat het mis”, aldus de hoofdeconoom van de Deutsche Bank die pleit voor een noodfonds. “Ik ben geen doomsday-profeet, maar een realist.” De hoofdeconoom mag dan geen doomsday-profeet zijn, zijn analyse klinkt wel onheilspellend. Hoe erg is het en moet de belastingbetaler hier echt weer aan te pas komen? RTL Z-verslaggever Maarten Veeger was jarenlang correspondent in Italië en geeft antwoord.
See on rtlz.nl

via Tumblr http://bit.ly/29BvYzO