zaterdag 5 april 2014

Voetbalzone - ‘Italië is geen favoriet, maar we kunnen van alle sterke landen winnen’

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsItalië is bij vrijwel ieder groot toernooi een kandidaat op de eindwinst, maar op het WK in Brazilië wordt eigenlijk geen rekening gehouden met de ploeg van bondscoach Cesare Prandelli. De oefenmeester weet dat zijn land niet een van de topfavorieten is, maar kansloos acht hij zijn elftal zeker niet.

See on m.voetbalzone.nl
via Tumblr http://bit.ly/PuKGun

Vogue Italia kaart huiselijk geweld aan in fotoreportage

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsFranca Sozzani, hoofdredactrice van Vogue Italia, staat bekend om haar gedurfde en controversiële aanpak. In de aprileditie van het magazine stelt ze huiselijk geweld aan de kaak in een modereportage. Een gewaagde keuze.

See on m.weekend.knack.be
via Tumblr http://bit.ly/1mKYZpu

De wedergeboorte van Alfa Romeo

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaFiat-topman Sergio Marchionne werkt nu aan de wedergeboorte van Alfa Romeo.Na de meesterzet om van het bepaald niet florissant draaiende Chrysler de financiële dobber te maken waar het hele Fiat-concern op drijft, heeft topman Sergio Marchionne zich aan de volgende klus gezet: Alfa Romeo van noodlijdend om te toveren tot winstgevend.

See on autovandaag.nl
via Tumblr http://bit.ly/1mKYZ90