dinsdag 11 augustus 2015

Nederlander betrapt op stelen dakpan Pompeï

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een zestienjarige Nederlandse jongen is in de Italiaanse ruïnestad Pompeï betrapt op een poging een dakpan te stelen.Dat melden Italiaanse media. De jongen zou het voorwerp verstopt hebben in zijn rugzak. Een Amerikaanse toerist had hem echter in de smiezen en waarschuwde de politie.De zestienjarige Nederlander zou hebben verklaard dat hij met de verkoop van de dakpan een nieuwe iPhone wilde kopen. Het voorwerp zou volgens experts zo'n vierhonderd euro opbrengen. Dat is overigens niet genoeg voor een nieuwe telefoon.
See on m.telegraaf.nlvia Tumblr http://bit.ly/1PiZS79

Erg warm hier in het Zwarte Woud. Zomaar 30 graden als het niet...Erg warm hier in het Zwarte Woud. Zomaar 30 graden als het niet meer is. Eigenlijk hoog tijd voor ……. #gelato #gelativia Tumblr http://bit.ly/1WfxZBB

Italiaans nachtleven opgeschrikt door twee jonge drugsdoden (16 en 19)

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Eén van de bekendste nachtclubs van Italië, Cocoricò in de buurt van Rimini, moet minstens vier maanden de deuren sluiten na het overlijden vorige maand van een 16-jarige bezoeker die er xtc zou hebben genomen. Gisteren viel in Italië opnieuw een dodelijk slachtoffer op het technofestival in Guendalina, in de hak van Italië. Een 19-jarige bezoeker overleed ter plaatse, ook hij had drugs genomen. Tijdens een festival in Engeland moesten vorige week 10 jongeren in de kliniek opgenomen worden die xtc hadden genomen. Eén van hen overleed, zijn vriend moest in een kunstmatige coma gebracht worden.
See on demorgen.bevia Tumblr http://bit.ly/1DKngJq

Hotels Sardinië ontruimd vanwege bosbrand - Nieuws.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Op het Italiaanse eiland Sardinië zijn maandag twee vakantieparken ontruimd vanwege een bosbrand in de omgeving. De brand woedt in de gemeente San Teodoro, in het noordoosten van het eiland. Vakantiegangers hebben zelf de autoriteiten gewaarschuwd, meldde persbureau ANSA.
See on nieuws.nlvia Tumblr http://bit.ly/1J9PgbB

Griekenland en Italië verdienen €2,4 miljard bij Brussel vanwege immigranten

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De immigranten die via de Middellandse Zee Italië en Griekenland bereiken, leveren de twee landen een forse EU-subsidie op.Griekenland en Italië hebben al enkele maanden te kampen met grote stromen vluchtelingen. Die zijn inmiddels zo aangezwollen, dat de EU heeft besloten om in te grijpen. Brussel maakt maar liefst €2,4 miljard vrij om over te maken naar Rome en Athene. Die hebben dit geld naar verluid hard nodig om voor alle vluchtelingen onderdak en voedsel te verschaffen:
See on dagelijksestandaard.nlvia Tumblr http://bit.ly/1J9PfVf

'Italiaanse transfer Boilesen in stroomversnelling'

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Nicolai Boilesen lijkt snel te kunnen vertrekken naar Italië. De verdediger van Ajax heeft van de club toestemming gekregen om te gaan praten met Genoa, dat volgens de Telegraaf concrete interesse heeft in de linksback.
See on gelderlander.nlvia Tumblr http://bit.ly/1J9PeAv

Gerardo Di Lella, Pianista, Arrangiatore, Compositore e Direttore D'Orchestra

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Nasce nel 1965 in provincia di Caserta. Si diploma in pianoforte con Paolo Spagnolo, e successivamente in musica Jazz.Studia composizione con Aladino Di Martino e con Ysang Yun, arrangiamento con Bruno Tommaso e musica per film col M° Ennio Morricone all'Accademia Chigiana di Siena.Si perfeziona in pianoforte con: Enrico Pieranunzi, Franco D'Andrea, Mike Melillo, e John Taylor.Dal 1993 dirige proprie formazioni (dalla Big Band alla grande Orchestra) partecipando ad importanti festival internazionali tra i quali: Cartagine, El Jem e Tabarka (Tunisia) Teano Jazz (Ce), Campobasso Jazz, Pomigliano Jazz (Na)Teatro Magellano (Rm), Mosciano S.Angelo (Te), Torrechiara (Pr), Villa Celimontana (Rm), Leuciana Festival (Ce), Sorrento Jazz (Na),Taormina Arte (Ct)Ha collaborato con musicisti di fama internazionale (vedi collaborazioni)Nel 1997 ha diretto l'Orchestra del concorso nazionale per arrangiatori - compositori"Il Jazz: libertà di scrittura e d'improvvisazione" a Benevento.
See on gerardodilella.itvia Tumblr http://bit.ly/1ToYgJx