dinsdag 31 maart 2015

Chinezen zijn beetje Prada moeHet Italiaanse modehuis Prada heeft in het afgelopen jaar een fors lagere winst gemaakt omdat minder Chinezen geld wilden uittrekken voor de dure tassen, schoenen, jurkjes en andere luxeproducten. Dat blijkt uit vandaag (maandag) gepubliceerde cijfers.
See on wijitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1HZDrD9

Poffertjes uit Bunschoten naar MilaanHet Nederlandse paviljoen tijdens de Expo Milaan heeft het bedrijf Mini Pancakes uit Bunschoten gekozen als poffertjesleverancier. Op de wereldtentoonstelling, die 1 mei opent, staat voedsel centraal. Het oer-Hollandse poffertje wordt dan ook gepresenteerd in het Nederlandse paviljoen. Dat promoot het zakendoen met Nederlandse bedrijven onder de naar verwachting 20 miljoen bezoekers van de Expo.
See on wijitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1C0fQtH

Boon Edam opent deuren in ItaliëBoon Edam, een wereldwijde speler op het gebied van (draai)deuren, opent een vestiging in Italië.
See on wijitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1HZDsa1

Parkeerhulp in Rome rijdt Nederlandse Ferrari in puin

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsEen peperdure Ferrari 599 GTB uit Nederland is maandagochtend in hartje Rome in puin gereden door een parkeerhulp van een hotel.De crash vond plaats op de Via del Viminale. Wat er precies is mis gegaan, is niet duidelijk. Op Italiaanse websites zijn tientallen foto’s te vinden van de crash, die veel bekijks trok in de Italiaanse hoofdstad.De Ferrari in kwestie reed mee met de tour van Cars & Business, de club van de Nederlandse autokenner Sjoerd van Stokkum. De Nederlander trekt sinds vorige week met tientallen bolides door Italië.De bestuurder raakte volgens de Italiaanse krant Il Tempo lichtgewond. De auto was er slechter aan toe: die is total loss. Ook de gevel van de winkel ligt compleet in puin.

See on m.telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1add3Ic

Nederlandse Ferrari 599 ramt winkelpand

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsEen Nederlandse Ferrari heeft dinsdag een ravage aangericht in de Italiaanse stad Rome. De Ferrari ramde een winkelpand en is total loss.Nederland maakt zich niet populair in Rome. Na de verwoesting die de Feyenoordsupporters vorige maand achter lieten heeft een Nederlandse Ferrari maandag een ravage aangericht in de Italiaanse stad.De peperdure auto boorde zich met hoge snelheid in een winkelpand. De Ferrari reed mee met een tour van een Nederlandse autoclub. Toch was het niet de eigenaar die de auto crashte, maar een parkeerhulp van het hotel. De bestuurder raakte lichtgewond.De Ferrari kwam er minder goed van af, die is total loss. Toch zonde als je bedenkt dat de nieuwwaarde van een Ferrari 599 rond de 400.000 euro ligt.

See on hartvannederland.nl
via Tumblr http://bit.ly/19unzts