vrijdag 14 augustus 2015

#Liquore #Espresso - #Espressolikeur @gustodilella @caffedilella...#Liquore #Espresso - #Espressolikeur @gustodilella @caffedilella #caffe #italiano #doppio #ristretto #alcohol #sugero #likeur #dilella #gusto #italia #italy After diner liquor. #icecubevia Tumblr http://bit.ly/1Nv8aYp

Italiaans bergdorp bestrijdt leegloop met migranten

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

In het Zuid-Italiaanse Riace worden migranten actief binnengehaald als politiek middel tegen vergrijzing en de leegloop van het dorp. Het begon met Koerden, met succes. Door de komst van de vluchtelingen konden de school en de bakker in Riace open blijven en bloeiden bedrijfjes op.Ik tref burgemeester Domenico Lucano niet in het gemeentehuis, maar in een klassiek palazzo verderop in het bergdorp. Lucano, die drie keer is herkozen, zette daar zijn Città Futura neer: een cultureel centrum waar hij honderden migranten opvangt. Als ik hem ernaar vraag, kijkt de burgemeester vermoeid. “Ik wil geen journalist meer zien. Echt niet. Ik ben zo moe van dit verhaal.”
See on nos.nlvia Tumblr http://bit.ly/1PpJvFY

Pijnlijk: stunt met menselijke kanonskogel in Italiaans pretpark gaat mis

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een stunt met een menselijke kanonskogel in het Italiaanse pretpark Gardaland is deze week fout afgelopen. Voor de ogen van het publiek kwam een stuntman na zijn vlucht verkeerd terecht. Tientallen toeschouwers zagen hoe de man niet op een groot opblaasbaar veiligheidskussen landde, maar ernaast. Terwijl op de achtergrond vrolijke circusmuziek speelde, spoedden medewerkers zich naar de plek des onheils.
See on looopings.nlvia Tumblr http://bit.ly/1PpJvFR