donderdag 8 december 2016

Iedereen #Koffie ? 100% #Made in #Italy. Ook verkrijgbaar in...Iedereen #Koffie ? 100% #Made in #Italy. Ook verkrijgbaar in #Moka #On #Wheels versie! Interesse? Meer info via http://bit.ly/1hCKN4y @italianfoodtruc @caffedilella #caffe #coffeetogo #mobile #foodtruck #caffemobile #espresso #slowcoffee #fastcoffee #import #new #unique #trendy (bij Italian Food Trucks)via Tumblr http://bit.ly/2h7kTHu

Robèrt van Beckhoven. Bakt brood in Italië! - ItalieNu

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Robert va Beckhoven. Robèrt van Beckhoven in Italie. In Altamura maak hij kennis met het beroemde brood van Altamura. Pane die Altamura.Wie kent Robèrt van Beckhoven niet met het goed bekeken programma ‘Heel Holland Bakt’. Heel Holland BaktRobèrt in AltamuraVan familie uit Italië kreeg ik filmpjes toegestuurd. Op deze filmpjes was te zien hoe een man op zijn knieën brooddeeg kneed. Toen ik wat beter keek dacht ik: ‘Ik ken die man!.’ dit is Robèrt van ‘Heel Holland Bakt’.Op het filmpje is te zien hoe de oudere signora Robèrt instructies geeft. Robèrt maakt kennis met het beroemde brood uit Altamura. Pane di Altamura. Citta di pane. Robèrt laat zien hoe je dit brood professionele wijze moet kneden. Dit gaat op een plank op een paar lage stoelen. Niet de aller makkelijkste houding.

via Tumblr http://bit.ly/2gYGlAF

De Italiaanse (kerst)maaltijd | Blog | Wijntraining-Online.com

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Italianen staan vooral bekend om het eten. En Italianen doen dat ook graag. Het is een tijd om samen te komen met de familie of te delen met vrienden en kennissen. Eigenlijk is iedereen er welkom, er is altijd genoeg. Vanaf het moment dat je er bent tot dat je weer vertrekt staat er eigenlijk altijd wel iets te eten klaar.

via Tumblr http://bit.ly/2gYKvIY

Italië en Spanje serveren ons spotgoedkope slaventomaten. Gesponsord door de EU.

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

In 2006 schrijft Fabrizio Gatti voor het Italiaanse weekblad Espresso een undercoverstory vanuit het tomatenveld.Als je bent wat je eet, wat ben je dan als je geregeld tomaten eet uit slavenarbeid? De tomatenplantages in Italië en Spanje buiten hun seizoensarbeiders bikkelhard uit. Ondertussen lijkt de EU weinig op te hebben met de mensen- en arbeidsrechten in de tomatenindustrie. Zelfs de consument speelt geen al te grote rol in de overwegingen van de commissie.

via Tumblr http://bit.ly/2gEHkTI

Wil je heen: een pretpark dat in het teken staat van de Italiaanse keuken - Glamour Nederland

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Ben je een echte foodlover die niet van eten kan afblijven? Boek dan maar vast een ticket voor september naar Bologna, Italië. Daar komt een themapark dat helemaal in het teken staat van de Italiaanse keuken. Denk aan pasta’s, pizza’s uit bakstenen ovens en crostini’s die smaken naar gerechten uit nonna’s keuken.

via Tumblr http://bit.ly/2hj0Rgz

Bestel je Fiat op Amazon!

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Sinds kort kan je in Italië een auto bestellen via het online verkoopplatform Amazon. De Fiat 500, 500 L en Panda staan dus niet alleen in de showroom, maar ook op je computer- of smartphonescherm!

via Tumblr http://bit.ly/2gEKNS4

Ferrari wordt 70 jaar en viert dat met 350 unieke modellen (foto's)

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Auguri Ferrari! Hoera, van harte, de Italiaanse schoonheid wordt 70 jaar oud. Het feestje werd alvast fijntjes gevierd op de Paris Motor Show. We zagen de nieuwe LaFerrari Aperta en nemen onze hoed af voor de 350 unieke modellen die ter ere van het jubileum zijn gemaakt. Zien!

via Tumblr http://bit.ly/2gmZY4B

Italiaans parlement keurt begroting goed, premier Renzi kan aftreden

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De Italiaanse senaat heeft woensdag de begroting voor 2017 goedgekeurd met 173 stemmen voor en 108 stemmen tegen. Daarmee ligt de weg vrij voor Matte

via Tumblr http://bit.ly/2gdkLV9