zondag 26 februari 2017

Ready for action. Stefania Rosanna Di Lella in de ring voor...Ready for action. Stefania Rosanna Di Lella in de ring voor aanvang van haar wedstrijd op het NK in Almere. @steffie.dl @rosannamuaythai @stefaniarosanna #ttc #total #training #center #kickboxing #kickbox #boxen #boksen #muay #thai (bij Di Lella Productions)via Tumblr http://bit.ly/2l0lpg3

Medewerkers ziekenhuis Italië stonden liever op de tennisbaan

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Personeel van het Loreto Mare-ziekenhuis in het Italiaanse Napels blijkt massaal te hebben gespijbeld. De werknemers stonden, nadat collega’s voor hen hadden ingeklokt, liever op de tennisbaan of gingen lekker shoppen.Naar 94 medewerkers wordt onderzoek verricht, schrijft de Britse krant The Guardian. Van hen zijn er 55 onder huisarrest geplaatst in afwachting van de uitkomst.

via Tumblr http://bit.ly/2lnbUTZ

Italiaans restaurant in de as na explosie

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Een Italiaans restaurant in Emmen is in de nacht van zaterdag op zondag zo goed als verwoest. Rond halftwee was er een explosie, die een uitslaande brand veroorzaakte. De politie doet onderzoek. „We gaan getuigen horen en beelden van beveiligingscamera’s bekijken. We houden alle opties open.”

via Tumblr http://bit.ly/2lIGevc