dinsdag 14 oktober 2014

Toscane in 10 foto's: hemels! | 27 Vakantiedagen.nl

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalySoms zegt een foto’s meer dan duizend woorden. En als je foto’s bekijkt van de prachtige landschappen in Toscane, weet je: komende vakantie naar Italië!

See on 27vakantiedagen.nl
via Tumblr http://bit.ly/1xOZl43

Kunstwerk of villa om belasting te betalen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsItalianen kunnen hun belasting betalen door de Staat een kunstwerk, oude boeken of een villa te schenken. De mogelijkheid bestaat al meer dan 30 jaar, maar er wordt maar weinig gebruik van gemaakt. Minister Dario Franceschini van Cultuur en Toerisme hoopt daarin verandering te brengen. Hij heeft maandag een commissie benoemd die de waarde van geschonken kunstwerken en villa’s moet berekenen.

See on m.telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wxdp0J

Heilige rit voor Italiaanse jongens

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaPaus Franciscus liet woensdag in het Vaticaan opnieuw zijn eenvoud blijken. Tijdens zijn wekelijkse publieke vertoning nodigde hij twee Italiaanse jongens uit om plaats te nemen in zijn pausmobiel, schrijft NPO Spirit.

See on cip.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wxdnWX

Tecnicar Lavinia is nieuwe Italiaanse sportwagen | Auto | NU.nl - Voor het laatste nieuws

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsItalië is weer een nieuw sportwagenmerk rijker: Tecnicar. Voor deze Lavinia geen luide benzinemotor, maar een geheel elektrische aandrijflijn.

See on mobiel.nu.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wxa8P6

Villaggio Internazionale

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyVillaggio Internazionale is gelegen in een pijnbomenbos aan de Adriatische kust, tussen Triëst en Venetië en op loopafstand van het gezellige toeristische centrum van Bibione.

See on rent-a-tent.nl
via Tumblr http://bit.ly/1wxa8yu