Miss Italia Olanda 2011 - Smaak en Stijl Italie Evenement (30) on Flickr.
De #Duurzame #Italiaanse #Koffie #Handtassen bij de dames van #Miss #Italia #Olanda 2011
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/34308764960
Miss Italia Olanda 2011 - Smaak en Stijl Italie Evenement (30) on Flickr.
De #Duurzame #Italiaanse #Koffie #Handtassen bij de dames van #Miss #Italia #Olanda 2011
Miss Italia Olanda 2011 - Smaak en Stijl Italie Evenement (15) on Flickr.
Ook de dames van #Miss #Italia #Olanda 2011 liepen rond met unieke #Italian #Coffee #Handbags
Koop een #Italian #Coffee #Handbag en vul hem met producten uit de winkel van #Casa #Di #Bella op het #Abeelplein in #Den #Haag #Di #Lella #Con #Stile (at Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
#World #Pasta #Day #worldpastaday #Italy #goodthingsfromitaly #romanoimport #casadibella (at Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
#Good #Things #From #Italy van #Romano #Import allemaal te verkrijgen bij #Casa #Di #Bella in #Den #Haag
The plumber finally arrived last Tuesday! (“He’s the best”, says Paolo). We know this prodigy has arrived because the “new” internal walls have all been hacked almost to ruins, and multi-coloured pipes criss-cross the floors like elaborate sketches for a prototype man-trap.
Outside, yet more menacing pipes have been laid in deep trenches leading from the house to an adjacent field further down the hill. There are 2 tracks of pipes, one for black water (sewerage) which flows to a septic tank, and one for white water from gutters, sinks et al. (Fascinating, huh?)
Stefano and his mate are back on site choreographing 2 diggers - to make the channels; to place the septic tank; and then to refill the holes.
Meanwhile, up at the annexe, the cement mixer returns with a new load to fill the “cordolo” (a cordon) which secures the wooden beams in the roof, effectively holding the structure together. The reclaimed “coppi” (roof tiles) sit patiently to one side, watching cement dry.
These works are dependant upon dry weather. The Gods are smiling on us this October day, the sun is shining, the temperature has reached 25 degrees. But, proverbially speaking, we need more than one day.
Paolo walks us up to a high point on our plot of land. “From here,” he booms over the engine of the cement-mixer, “the symmetry of the house can be viewed at its most pleasing.” If you close off all other senses and avoid looking down at the sewage channels, you might be inclined to agree.
In radio dal 5 Novembre 2012
Video By Angelo Mautone
Volgens de Italiaanse media zijn de dagen van Massimiliano Allegri na de nederlaag in de Champions League bij Malaga nu écht geteld. Er wordt zelfs al druk gespeculeerd over mogelijke opvolgers.
Milan doet het helemaal niet goed in de Serie A en leed woensdag nu ook zijn eerste nederlaag in de Champions League. Bij het Spaanse Malaga ging de Rossoneri met 1-0 onderuit.
De positie van Allegri stond al wankel en lijkt nu helemaal onhoudbaar geworden. Toch wil de coach voorlopig niet opstappen. “Dat ligt niet in mijn stijl”, zegt hij.
Er zou al een akkoord zijn met Frank Rijkaard, die momenteel bondscoach is van Saudi-Arabië. De Nederlandse oefenmeester wil echter niet reageren op die geruchten.
Voor onze webwinkel Italiaanse Slippers zijn wij op zoek naar een (voet)model die wil fungeren in een fotoshoot. Het betreft productfoto’s die in overleg met de fotograaf in een bepaalde setting gemaakt worden.
Ben jij een enthousiaste jonge meid met een mooie natuurlijke uitstraling, dan wij misschien op zoek naar jou? De vergoeding wordt in onderling overleg besproken.
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar denny@italiaanseslippers.nl
http://www.italiaanseslippers.nl/
See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy
Palazzo Gorgoni staat in Galantia, een prachtige Barokke stad in het zuiden van Italië.
Altre info su http://www.salumi-italiani.it
Si ricava dal ventre del maiale e la sua forma cambia secondo la varietà. E’ squadrata nel caso della pancetta tesa, che può essere con o senza cotenna, classica o affumicata. Può essere anche arrotolata, se si ottiene arrotolando insieme la parte della pancetta insieme ad una coppa. La pancetta è ricavata dal rivestimento adiposo e muscolare del costato del suino; per un buon risultato, è fondamentale la fase della salatura, che viene realizzata sul prodotto completo di cotenna.
La Pancetta Piacentina e quella di Calabria hanno ricevuto il contrassegno comunitario DOP.
Dalla Pasta alla Carbonara, fino ai risotti, alla brace o in con le patate…anche in brodo, è uno dei salumi più versatili!
De Italiaanse president Napolitano gaat vandaag op de tweede dag van zijn staatsbezoek naar Noordwijk. Hij bezoekt het Europese ruimtevaart-onderzoekscentrum Estec. Gisteravond was er een staatsbanket.
Il restauro sarà presentato il 5 giugno ma oggi una ventata ha svelato i particolari del recupero della Porta della Mandorla del Duomo di Firenze, rimasta chiusa per i lavori di recupero per 10 anni. Viene considerata la più bella delle porte del Duomo. E’ il capolavoro di Nanni di Banco degli anni a cavallo tra il 1300 e il 1400, ma alla “Porta della Mandorla”, che prende il nome dalla aureola gotica a forma di mandorla, lavorarono maestri di diverse generazioni tra cui Donatello, Giovanni Tedesco, Lorenzo d’Ambrogio, Niccolò di Pietro Lamberti e Bernardo Ciuffagni e, forse, anche un giovanissimo Luca Della Robbia. Opera indiscussa di Nanni è la Madonna Assunta che porge la sacra cintola a San Tommaso, mentre nell’angolo inferiore destro un misterioso orso s’arrampica ad un albero. Ad essere restaurata non è solo la porta, ma anche una porzione di 700 metri quadri della facciata. (Foto Gianni Paquini Cge)
See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy
Il caldo infernale della città e la voglia di staccare la spina, ci fanno pensare subito alle vacanza. Il week end al mare potrebbe essere una soluzione, ma siamo sicuri che torneremo rigenerati al 100%?
Roberto Payer, voorzitter Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland en directeur Hilton Amsterdam, kreeg dinsdagmiddag 23 oktober een hoge onderscheiding uit handen van de Italiaanse president Giorgio Napolitano. Payer werd bevorderd van Commendatore tot Grande Ufficiale (grootofficier), de hoogste orde van de Ordine della Stella d’Italia.
De bijzonder eervolle gebeurtenis vond plaats tijdens een ontmoeting van de President en zijn echtgenote met de Italiaanse gemeenschap in Nederland in de Italiaanse Ambassade in Den Haag. President Napolitano is in Nederland voor een driedaags staatsbezoek. Payer kreeg de hoge onderscheiding voor zijn inzet en activiteiten als voorzitter van de Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland.
PECORINO DEI SIBILLINI
È il formaggio più consumato del piceno, un tempo prodotto in e tutta la provincia dai contadini e dai pastori, ora essenzialmente da grandi caseifici industriali locali e non. La pecora appena partorito l’agnello inizia la produzione del latte che generalmente va da gennaio a maggio-giugno. La preparazione tradizionale prevede che il latte appena munto viene messo in un paiolo di rame e fatto arrivare, a fuoco dolce, a circa 34-35 gradi di temperatura. Viene poi aggiunto il caglio naturale ed il latte coagula in venti, trenta minuti: la cagliata è rotta con le mani in tanti pezzetti non più grandi di un granello di riso. Dopo alcuni minuti la cagliata rotta viene raccolta con un colino e pressata nelle fascere per far sgrondare il siero acquoso. Dopo la pressatura e il livellamento il formaggio viene salato a secco con sale grosso marino (o in salamoia al 18-20% di sale) per ventiquattro ore e rigirato frequentemente perché il sale penetri in maniera uniforme. Dopo questo periodo le forme sono ripulite dal sale, lavate con acqua tiepida, asciugate e messe a stagionare in un locale fresco e lievemente umido: le forme vengono rigirate ogni due tre giorni per favorire la formazione della “buccia”. Dopo una trentina di giorni il pecorino detto barzotto (né duro né molle con evidente estensione del termine al linguaggio scurrile) può essere consumato anche se il periodo migliore è dopo almeno un paio di mesi di affinamento. Le forme vanno dagli 800 grammi ai tre kg. di peso a seconda della stagionatura che si intende effettuare.
Se il pecorino viene consumato dopo breve stagionatura presenta crosta esterna sottile di lieve colore giallo paglierino o giallo cera, odore delicatamente acidulo, che ricorda panna e latte, pasta bianca abbastanza compatta di colore bianco porcellana, bianco panna o avorio con lieve occhiatura, gusto dolce-salato, fresco, di latticello lievemente acido e finale di bocca amarognolo. Dopo la maturazione il pecorino ha crosta più consistente, rugosa, di colore dorato, pasta compatta di colore giallo paglierino intenso, di consistenza gessoso-friabile o granulosa, aroma di nocciola, fieno, sapore armonico ed equilibrato lievemente piccante con note di mandorla.
Il pecorino al massimo delle sue potenzialità è quello di alcuni mesi con crosta di colore dorato, ocra, nocciola o rossiccio, colore della pasta giallo arancio con venature rossicce, lievemente grassa, consistenza granito-scaglioso, odore aromatico e potente, spesso di fungo e tartufo, sapore sapido e piccante, complesso e molto persistente.
Essendo consumato più spesso fresco che stagionato non è molto facile reperire pecorini di alcuni mesi, un vero godimento per gli appassionati di questo formaggio dal gusto rude ma autentico e schietto, un cibo povero ma nutriente, di facile conservabilità. È ovvio che il migliore pecorino è quello fatto con latte crudo, non sottoposto a pastorizzazione ma recenti disposizioni europee hanno introdotto norme molto rigide sulla produzione e commercializzazione del pecorino artigianale col rischio di far scomparire questo magnifico prodotto dell’abilità dell’uomo.
Fortunatamente la regione Marche, con le disposizioni D.Leg. 173/98, D.M. 8/9/99, D.G.R.M. 29/12/99 e 27/3/00, ha individuato i seguenti prodotti tradizionali del latte e derivati: cacio in forma di limone…
Leggi tutto
Samen met het Textielmuseum in Tilburg heeft Joost Gijzel deze theedoeken met Italiaanse design iconen geproduceerd. Op de theedoek van 100% katoen vind je de percolator, Vespa en de Fiat 500. Bestel de theedoek voor € 19,95 op joostgijzel.nl en je ontvangt ze gepresenteerd in een pizzadoos!
Twee dode Indiërs, twee gevangen Italiaanse mariniers en Ferrari F1 dat de situatie op laat lopen door enorm de oetlul uit te hangen.
Op 15 februari naderde een boot met 11 opvarenden een Italiaans oorlogsschip voor de kust van India. Nu is piraterij daar best een beetje een dingetje dus het Italiaanse schip waarschuwde de vissers niet dichterbij te komen (tenminste, dat is het verhaal dat de Italianen verspreiden) en losten toen daar niet op gereageerd werd een aantal waarschuwingsschoten. Toen ook die werden genegeerd besloten de Italianen de twee Indiërs aan dek van de vissersboot neer te schieten. De overige negen bemanningsleden van de vissersboot bleven ongedeerd. De Italianen claimen de Indiërs voor Somalische piraten te hebben aangezien en dat ze volledig in hun recht stonden.
De Indiërs zeggen op hun beurt dat de Italianen de internationale richtlijnen voor het bestrijden van piraten hebben genegeerd en dat er geen wapens aan boord van het Indische schip waren. Ook klaagden ze twee Italiaanse mariniers aan voor moord, de twee zijn gevangen genomen en zitten tot op de dag van vandaag vast.
Tot zover de historie. Deze week wordt de GP van India verreden, en raad eens wat de Italiaanse renstal van Ferrari voor logo op de neus van hun auto heeft gezet? Juistem, dat van de Italiaanse marine. Ik weet dat Italianen een chauvinistisch volk zijn maar dit is toch op z’n zachtst gezegd “onhandig” te noemen. Hoewel Ferrari claimt dat het slechts “een eerbetoon is aan hun marine, ook in de hoop dat er snel een oplossing komt voor het conflict” lijkt het toch een tikkeltje onhandig om het meest Italiaanse merk dat er is en dat in veel landen geldt als hét ultieme symbool voor Italië op deze manier in een diplomatieke rel onder te dompelen. Wij gokken op wat brandende rode vlagen met paarden erop, de komende week op de tribunes.
via osteno porlezza.
Te koop zonder makelaar. Dus goedkoper!!
Nog één chalet te koop / deze laatste van € 34500 voor € 33900
De chalets hebben een tweepersoons en een driepersoons slaapkamer, een knusse woonkamer met open betegelde keuken, koelkast met vriezer, magnetron en senseo. De veranda’s zijn voorzien van een mooi doorzichtig kunststof gordijn waarmee u deze eventueel helemaal af kunt sluiten. Hierdoor kunt u in elk seizoen de veranda bij de woonruimte trekken en altijd buiten zitten. Via de satelliet kunt u de Nederlandse zenders ontvangen op de LCD-tv. De dvd/cd-speler ontbreekt uiteraard niet. De badkamer is voorzien van een betegelde douche, toilet en wastafel; ook de föhn is aanwezig. De camping biedt volop watersportmogelijkheden en er mag hier ook gewaterskied worden. Uw eigen boot kunt u tegen betaling in de haven van de camping leggen. Ook is er een goede tewaterlaatplaats met eventueel assistentie aanwezig. De camping beschikt over een speeltuin voor de kinderen, tennisbanen/voetbalveld, supermarkt, pizzeria, wasserette en niet te vergeten een heel groot zwembad met 3 glijbanen en een kinderbad. In het hoogseizoen zorgt het Nederlandse animatieteam voor vele gezellige uurtjes voor jong en oud.
Link webpagina: http://www.lugano-vakantiehuis-porlezza.nl
Ter ere van World Pasta Day heeft onze redactie maar liefst 25 bijzondere pastasoorten op een rijtje gezet:
bricchetti – letterlijk: baksteentjes; kleine platte pasta voor in de soep
cappelletti – gevulde pasta in de vorm van hoedjes
cappelli d’angelo – letterlijk: engelenhaar; heel dunne en lange pasta
caramelle – pasta in de vorm van toffees
cavatappi – pasta in de vorm van kurkentrekkers (zie foto)
conchiglie – schelpvormige pasta
gemelli – letterlijk: tweelingen; in elkaar gedraaide pasta
lingue di passeri – letterlijk: mussentongetjes; korte pasta in de vorm van tongetjes
lumache – holle pasta in de vorm van slakkenhuisjes
malfatti / maltagliati – letterlijk: slecht gemaakt / gesneden; pasta zonder vaste vorm (zie foto)
mezze maniche – pasta in de vorm van halve mouwen
millerighe – pasta met duizend ‘rimpeltjes’
nidi – pastanestje
orecchiette – kleine, oorvormige pasta
paglia e fieno – letterlijk: stro en hooi; groene en gele tagliatelle door elkaar heen (zie foto)
pansotti – gevulde driehoekjes van pasta
radiatori – pasta in de vorm van radiatoren
reginette – lange, brede pasta met gegolfde
ruote – pasta in de vorm van wieltjes
sedanini – letterlijk: stengeltjes bleekselderij; penne maar dan iets dunner (zie foto)
sigarette – letterlijk: sigaretten; iets dunnere cannelloni
stelline – pasta in de vorm van sterretjes, voor in de soep
strozzapreti – letterlijk: priesterwurgers; in de vorm van een priesterboordje
vermicelli – letterlijk: wormpjes; korte pasta voor in de soep
ziti – kleine buisjes, meestal met ribbeltjes (zie foto)
Heb jij wel eens een bijzondere pastavorm gezien, gegeten of gekocht? Laat het ons weten – we zijn erg benieuwd naar nog meer originele pastavormen!
You’ve probably surmised that al cartoccio is Italian for “in parchment.” For this dish, because of its length, I used 2 sheets of parchment paper to enclose the fish. With a smaller branzino, you may be able to use a single large sheet, folded in half. Although this is a recreation of our meal that night, it’s not exactly what I had planned for us. True to form, I forgot to bring a few ingredients with me and her area’s markets did not have them in supply. The fish was nonetheless delicious but, if you’re interested, the “Mediterranean style” mentioned in Variations below is what I had originally intended for that evening. No matter how you decide to prepare your fish, be sure to set aside a few of the diced vegetables and chopped herbs to be used as garnish before serving. They’ll add both texture and freshness to the dish.
* * *
Branzino al Cartoccio Recipe
Ingredients
Click for directions
Oltre quarantacinquemila vini assaggiati da un team di oltre sessanta esperti che ne ha recensiti 20mila in 1023 pagine, e 399 ‘Tre Bicchieri’ d’eccellenza assegnati: sono questi alcuni dei numeri della guida “Vini d’Italia 2013”, presentata oggi presso l’Auditorium del Massimo di Roma, da Gambero Rosso. Una vera e propria ‘enciclopedia’ del settore che fotografa un’Italia dei vini in continua crescita ed evoluzione. La 26/ma edizione della guida sfata inoltre alcuni miti, tra cui quello il connubio vino buono-vino caro. Sono infatti ben 59 i ‘Tre Bicchieri’ assegnati a vini sotto i 15 euro, a dimostrazione di una tendenza crescente che propone vini sempre più buoni ad un prezzo sempre più accessibile. Sono 93, invece, i Tre Bicchieri ‘Verdi’, a testimonianza di un impegno concreto di Gambero Rosso a dare visibilità e sostenere le aziende nel loro percorso di sostenibilità ambientale. Nella guida 2013, nella quale debuttano 47 aziende nella classifica dei migliori vini d’Italia, tra le regioni è in testa il Piemonte, con 75 vini, seguito dalla Toscana con 68 e dal Veneto con 36. Tra le menzioni speciali vince il ‘Rosso dell’annò la Tenuta San Guido con il suo Bolgheri Sassicaia ‘09. Il ‘Bianco dell’annò va invece a Volpe Pasini con il COF Sauvignon Zuc di Volpe ‘11. Cesarini Sforza si aggiudica il premio ‘Bollicine dell’annò con Trento Aquila Reale riserva ‘05. La valdostana La Vrille vede aggiudicare il premio ‘Dolce dell’annò al suo Chiambrave Muscat Fletri ‘10. Tenute Sella & Mosca e’ la Cantina dell’anno 2013, mentre per il miglior rapporto qualità prezzo vince il Salice Salentino riserva ‘09 di Cantele.
Acrobatiek, koorddansen en een klassieker rijden met hoge hakken. Ik snap het niet, kan het niet, maar dat maakt mijn bewondering alleen maar groter.
Ervaring met het rijden in een klassieke Ferrari heb ik helaas niet. Zoals bij zoveel oudere, meer ‘analoge‘ auto’s kan ik mij echter voorstellen dat niet alles even soepel werkt. Remmen hebben meer aanmoediging nodig dan bij menig moderne auto het geval is, en ook een koppeling kan erg stroef werken. De bediening moet met gevoel en reageert niet altijd exact hetzelfde. Deze auto’s soepel bedienen met hoge hakken? Een haast olympische prestatie.
Sowieso is deze Ferrari 275 GTB een prachtig exemplaar om te zien. Een deelneemster aan The Zoute Rally. Gebruikt waar een Ferrari voor bedoeld is, voorzien van een dikke laag stof. Het hang- en sluitwerk gaat niet meer helemaal soepel maar geen 275-rijder die daar echt mee zal zitten. De 3,3 liter V12 start soepel, tank zit vol en klassieker komt soepel van zijn plaats.
Today #World #Pasta #Day - #Spaghetti con #Salsicce #Siciliano e #Piselli - dal #Chef Di Lella (at Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
Today #World #Pasta #Day - #Spaghetti dal #Domenico #Di #Lella , #worldpastaday #dilella (at Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
Een simpele pastasaus die in een handomdraai op tafel staat. Voor wie haast heeft of moet improviseren.
Verwarm de oven voor op 220°C. Verbrokkel het brood op een kleine ovenplaat en sprenkel er 2-3 el extravergine olijfolie overheen. Strooi een beetje zout over het brood en rooster het ca. 5 minuten in de oven. Rooster het brood eventueel in een koekenpan in plaats van in de oven goudbruin (geroosterd broodkruim). Snijd de tomaat kruislings in en blancheer hem ca. 30 seconden. Pel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd hem fijn. Verhit 2-3 el extravergine olijfolie in een ruime koekenpan met 1 gepelde knoflookteen. Voeg de ansjovisfilets toe en bak ze tot ze uit elkaar vallen. Voeg de tomaat en een fijngehakt bosje peterselie toe. Verwijder de knoflook. Kook de spaghetti in water met wat zout beetgaar. Giet ze af en schep ze kort om in de koekenpan met de saus op hoog vuur. Zet het vuur uit en maak af met het geroosterde broodkruim.
Even ten zuiden van Pontedera ligt de prachtige kleine burcht Lari. Hier runt de familie Martelli een van de beroemdste ambachtelijke pastafabrieken van Italië. De familie is elke dag aan het werk. Op dinsdag en vrijdag ontvangen ze ook graag bezoekers die willen zien hoe het in zijn werk gaat binnen zo’n familiebedrijf. Dit filmpje geeft een korte impressie van de productie van spaghetti.
At world level the collective promotion in favour of pasta received a powerful impulsion thanks to the outcome of the World Pasta Congress held in Rome on 25th October 1995.
Delegations from various countries discussed together the theme of the collective promotion in favour of pasta consumption, exchanging their ideas and experiences.
Account was taken and stress was laid on the importance of spreading to the utmost the knowledge of pasta among consumers throughout the world by means of collective initiatives of promotional nature and institutional information campaigns.
Het Comomeer ligt in de provincie Como in Lombardije in het noorden van Italië en is één van de meest populaire bestemmingen van het land voor de lokale bevolking en toeristen. De populariteit komt door de combinatie van de frisse lucht en water, het goede klimaat, de omliggende bergen en het water. De kleine steden rondom het meer trekken ook veel toeristen aan.
Bellagio
Bellano
Colico
Como
Griante
Lecco
Menaggio
Nesso
Tremezzo
Varenna
DEN HAAG (ANP) – Sterviolist Uto Ughi heeft het staatsbezoek van de Italiaanse president Giorgio Napolitano aan Nederland woensdagavond opgeluisterd met een concert. In Theater Diligentia in Den Haag speelde de 68-jarige Ughi, die geldt als een van de beroemdste violisten van Italië, vijf muziekstukken voor een gezelschap van hoogwaardigheidsbekleders en genodigden.
Het concert werd door Napolitano als ‘contraprestatie’ aangeboden aan koningin Beatrix. Het Italiaanse staatshoofd en zijn vrouw brengen op uitnodiging van de vorstin ruim twee dagen door in ons land.
Naast Beatrix woonden prins Willem-Alexander, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven het optreden bij. Prinses Máxima ontbrak; zij verblijft momenteel in Nigeria voor haar werk voor de VN.
De 87-jarige Napolitano en zijn vrouw kwamen dinsdag aan in Nederland. Op woensdag stond onder meer een ontmoeting met premier Mark Rutte en een bezoek aan ruimtevaartcentrum Estec in Noordwijk op het programma. Donderdagochtend reist het presidentiële echtpaar terug naar Italië.
See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen
Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de paddenstoelen in plakken. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de paddenstoelen circa 5 minuten op middelhoog vuur. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe en bak nog circa 2 minuten mee. Voeg de room toe, breng aan de kook en laat circa 1 minuut doorkoken. Verkruimel de gorgonzola boven de koekenpan. Zet het vuur laag en laat de gorgonzola smelten. Breng op smaak met versgemalen peper. Rooster de walnoten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Hak de walnoten fijn en voeg toe aan de saus. Roer de pasta door de saus. Verhit een scheutje olie in een pan, voeg de spinazie toe en laat in circa 4 minuten slinken. Breng op smaak met een beetje zout en peper en het sap van een halve citroen. Schep de spinazie op de pasta. Hak de peterselie en garneer het gerecht ermee.
See on 24kitchen.nl