maandag 17 februari 2014

Toscaans recept voor geconserveerde tomaten - italiëplein

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenGeconserveerde tomaten zijn geweldig om bijvoorbeeld je eigen pizzasaus of pastasaus mee te maken.Eind deze maand verschijnt het nieuwe kookboek Eet, proef en beleef Toscane van de Italiaanse foodblogger Giulia Scarpaleggia. Italiëplein mocht het boek al even inzien en vond twee perfecte recepten voor geconserveerde tomaten en een pomarola tomatensaus. In dit blogje krijg je het recept voor de geconserveerde tomaten.

See on italieplein.nl
via Tumblr http://bit.ly/1kOXoB7

Laat uw Italiaanse producten door onze professionele fotograaf...

Laat uw Italiaanse producten door onze professionele fotograaf vastleggen voor in uw brochure, (online) advertentie of webshop. Mail naar info@italielinks.nl voor de mogelijkheden. (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://bit.ly/1kOXnwY

Moody's positiever over Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsItalië heeft zijn financiële positie verbeterd en loopt daardoor minder kans op een afwaardering van zijn kredietwaardigheid. Dat concludeerde kredietbeoordelaar Moody’s vrijdag.Moody’s verhoogde zijn outlook voor de kredietwaardigheid van Italië van negatief naar stabiel, wat betekent dat de kans op een afwaardering is geslonken. Het ratingbureau wees bij zijn besluit op de Italiaanse staatsschuld, die naar verwachting dit jaar stabiliseert. Daarnaast is het risico dat banken met staatssteun moeten worden geholpen afgenomen.De Italiaanse staatsschuld is bij Moody’s ingedeeld in de klasse Baa2. Dat is acht stappen onder de hoogst mogelijke waardering (AAA).

See on telegraaf.nl
via Tumblr http://bit.ly/1j53nhX

Rondvlucht Gardameer (Corona Eventi) - YouTube

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy
Rondvlucht boven het Gardameer in Italië, georganiseerd door Corona Eventi uit Bardolino. Meer info over deze rondvlucht via info@coronaeventi.com - http://w...

See on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1j53mL7

Elke Italiaan die geld uit het buitenland krijgt ziet daarvan automatisch 20% geconfisceerd

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsAl wie in Italië een bankrekening bezit en geld krijgt toegestuurd vanuit het buitenland ziet daar nu automatisch 20% van geconfisceerd aan de grens. Pas wanneer de ontvanger kan bewijzen dat het geld niets te maken heeft met het witwassen van illegale fondsen krijgt hij die 20% alsnog op zijn rekening gestort.In Italië is sinds 1 februari een maatregel actief waarbij het traditionele vermoeden van onschuld wordt omgedraaid en iedereen een potentiële witwasser van geld is, tenzij hij of zij het tegenbewijs kan leveren.

See on m.express.be
via Tumblr http://bit.ly/1j53mun

Italiaanse president nodigt Renzi uit voor formatie nieuwe regering

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe Italiaanse president Giorgio Napolitano heeft Matteo Renzi, leider van de regerende Democratische Partij, vandaag uitgenodigd op zijn officiële residentie.

See on m.nrc.nl
via Tumblr http://bit.ly/1j53lGN

E-See Video produceert stijlvolle bedrijfsvideo’s voor bedrijven in Italiaanse producten

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaE-See Video produceert stijlvolle bedrijfsvideo’s voor bedrijven in Italiaanse producten zoals wijn, olijven, kleding, tassen of schoenen. Ook voor het promoten van een streek in Italië, voor Italiaans vastgoed of Italiaanse evenementen kunt u contact met ons opnemen. De eenvoud en stijl van Italië past bij het eenvoudige en stijlvolle concept van E-See Video.
See on eseevideo.wordpress.com

via Tumblr http://bit.ly/1nGPreb

La Grande Bellezza 2013 iTALiAN cut - YouTube

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Scena iniziale, festaSee on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1bF5gT2

De #Illy #Koffielampen bij #Palazzo #Coffee in #Groningen (bij...

De #Illy #Koffielampen bij #Palazzo #Coffee in #Groningen (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://bit.ly/1cga9zC

Grappige auto's, de Piaggio Ape ofwel de Vespacar

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaIn grappige auto’s, de Piaggio Ape ofwel de Vespacar nemen wij u onder andere mee naar het zonnige Italië, het geboorteland van de Vespacar. In Italië zie je ze overal in alle gedaanten, van taxi tot zandkipper en van rijdend restaurant tot ijscokar, ze zijn al 60 jaar lang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Ape fabriek is in 1948 opgericht als een onderdeel van de Vespa scooter fabriek en de Ape (Vespa betekent “wesp” en Ape betekent “bij”) is net zo’n wereldwijd succes als de scooter. Naast de fabriek in Italië zijn er ook fabrieken in India en Mexico. We hebben de allerleukste voor u opgezocht, geniet van dit Vespacar kijkfestijn!
See on auto-en-vervoer.infonu.nl

via Tumblr http://bit.ly/1cga6Uz

Picture of the Day: Sunrise in the Cinque Terre twistedsifter,...


Picture of the Day: Sunrise in the Cinque Terre

twistedsifter, twistedsifter.com


SUNRISE IN THE CINQUE TERRE Photograph by JAMES BRANDON | Prints available In this stunning sunrise capture by James Brandon, we see the village of Riomaggiore in the famous Cinque Terre region of Italy. Brandon recalls:“Out of the five little…

via Tumblr http://bit.ly/1oEFgtT

tonino marrano - Google+ - Comacchio Emilia Romagna-Italy

tonino marrano - Google+ - ROME-Italy

tonino marrano - Google+ - ROME-Italy:

google.com

via Tumblr http://bit.ly/1oEFgKs

tonino marrano - Google+ - Procida

tonino marrano - Google+ - Procida:

google.com

via Tumblr http://bit.ly/1oEFdOM