woensdag 2 april 2014

Best Le Marche Properties for sale: 20 bedroom former Franciscan monastery, Belvedere Ostrense

See on Scoop.it - Italian Properties - Italiaans Onroerend Goed



This former Franciscan monastery was built in 1614 and comes with seven hectares of woodland. Today the building is in a state of ruin, but it has immense potential. The cloister is surrounded by a portico decorated with a series of frescoes depicting episodes from the life of St Francis. This is a ‘doer-upper’ and while extensive rebuilding and restoration is needed, it also has the potential to become whatever you dream for it, whether that’s a cultural complex, rental holiday accommodation, hotel, restaurant, rest home or even school.




See on swide.com

via Tumblr http://bit.ly/1jZJcpN

Studiotorino doet de Porsche Cayman pijn - Vierenzestig

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



De Studiotorino Moncenisio is een dure conversiekit voor de Porsche Cayman S met een matig geslaagd resultaat.De Porsche Cayman S (type 981) is één van de fijnste sportwagens die je momenteel kunt kopen, zeker als je geen supercar-budget hebt te besteden. We kunnen het Italiaanse designhuis Studiotorino dan ook geen ongelijk geven toen zij de Cayman gebruikten als uitgangspunt voor hun Moncenisio. Maar of het eindproduct een verbetering is van het origineel, dat wagen wij te betwijfelen.

See on vierenzestig.nl




via Tumblr http://bit.ly/1h3Qg2r

Timeline Photosfacebook.com Dis­cov­er the Dove! Shop Eataly...






Timeline Photos

facebook.com


Dis­cov­er the Dove! Shop Eataly NYC’s dove-shaped Colom­ba cakes for your East­er table. Did we men­tion they are coat­ed in crunchy almond and sugar glaze? http://bit.ly/1ktdjSh





via Tumblr http://bit.ly/1pNl6xm

Timeline Photosfacebook.com






Timeline Photos

facebook.com





via Tumblr http://bit.ly/1pNl3lp

Mordi la Puglia - Foto dal web (Senza ricette)facebook.com

Geroofde schilderijen hingen in keuken

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



ROME (ANP) - Twee schilderijen die in jaren 70 in Londen waren gestolen, hingen sinds 1975 in de keuken van een arbeider in de Noord-Italiaanse stad Turijn.De man had ze in zijn woonplaats voor bijna 45.000 euro gekocht op een veiling van voorwerpen die in treinen waren gevonden. Hij was er zich totaal niet van bewust dat het schilderijen van de Franse schilders Paul Gauguin en Pierre Bonnard waren.

See on destentor.nl




via Tumblr http://bit.ly/1pNaJtG

Illegaliteit niet meer strafbaar in Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Het Italiaanse parlement heeft dinsdag met grote meerderheid gestemd voor de afschaffing van de strafbaarheid van illegaliteit. De separatistische Lega Nord was tijdens het tumultueuze debat in de Kamer van Afgevaardigen fel tegen de maatregel.Illegaal verblijf was in Italië sinds 2009 strafbaar. Buitenlanders zonder verblijfsvergunning konden een boete tot 10.000 euro krijgen die voor arme illegalen kon worden omgezet in 45 dagen cel. De wet werd fel bekritiseerd door het Vaticaan, intellectuelen, mensenrechtenactivisten en linkse politici. Het kabinet-Berlusconi IV had de wet gemaakt op aandringen van de Lega Nord. Die vindt, net als de PVV, dat er te veel buitenlanders zijn in eigen land.

See on m.telegraaf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1dS2oTq

Zivva Wijnen op bezoek bij Andrea Bocelli thuis - NieuwsbladDeKaap.nl

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Fred en Marieke Pistoor van Zivva Wijnen zijn net terug van hun reis naar Italië.Samen met hun dochter Felicia hadden zij een ontmoeting met Andrea Bocelli en zijn broer Alberto in Andrea’s woning in de Toscaanse badplaats Forte dei Marmi.Andrea Bocelli is een wereldwijd zeer bekende Italiaanse tenor die zowel klassieke als populaire muziek zingt. Er zijn al meer dan 80 miljoen albums van hem verkocht en het aantal gouden platen en prijzen is enorm.Zijn familie is al 130 jaar in het bezit van diverse wijngaarden waar de meest fantastische wijnen worden gemaakt. In 2000 na het overlijden van hun vader hebben Andrea en Alberto de wijngaarden geërfd.Zivva Wijnen, gevestigd in Leersum heeft voor Nederland het exclusieve importeurschap gekregen van de familie Bocelli en verkoopt via hun website www.zivvawijnen.nl en via diverse verkooppunten in Nederland deze geweldige wijnen.Over de hele wereld zijn deze wijnen een groot succes, zo ook in Nederland.Regelmatig worden er wijntesten uitgevoerd door onafhankelijke smaakpanels. De Bocelli wijnen scoren iedere keer weer enorm hoog en behoren daardoor tot de absolute wereldtop.

See on nieuwsbladdekaap.nl




via Tumblr http://bit.ly/1pNaFKn

Biscotti di ricotta e marmellata /CUCINA CON SARA

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Biscotti di ricotta e marmellata. Avevo voglia di un biscotto diverso dai soliti di frolla e, spulciando il libro di ricette della ClericiAvevo voglia di un biscotto diverso dai soliti di frolla e, spulciando il libro di ricette della Clerici, ho trovato quella dei biscotti di ricotta e marmellata.Li ho provati immediatamente e il risultato è strepitoso!

See on blog.giallozafferano.it




via Tumblr http://bit.ly/1pMKX8G

Gnocchi di patate rosse /CUCINA CON SARA

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Gnocchi di patate rosse. Mia mamma è umbra, di Colfiorito, un piccolo paesino rinomato per le lenticchie e le patate rosse.Mia mamma è umbra, di Colfiorito, un piccolo paesino rinomato per le lenticchie e le patate rosse. Si tratta di patate dalla classica buccia rossa, ideali per preparare gli gnocchi in quanto trattengono meno l’acqua e quindi è necessario utilizzare un quantitativo di farina minimo.Le patate rosse si trovano in commercio nella grande distribuzione.

See on blog.giallozafferano.it




via Tumblr http://bit.ly/QG1O15

Van Hummel leert Italiaans met de Donald Duck

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Kenny van Hummel hield er afgelopen winter serieus rekening mee dat hij vervroegd met wielerpensioen zou gaan. In plaats daarvan is hij aan een tweede wielerleven begonnen bij de ploeg Androni Giocattoli - Venezuela. Hij neemt zijn Italiaanse ploeggenoten op sleeptouw in de Vlaamse koersen zoals nu in de Driedaagse De Panne. Van Hummel is op zijn plek tussen de Italianen. Met dank aan Donald Duck

See on ad.nl




via Tumblr http://bit.ly/1jZditj

Oproep: wat is voor jou typisch Italiaans?

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Ciao tutti, we hebben jullie hulp nodig! We zijn namelijk bezig met een van de volgende Ciao tutti Specials, waarin we typisch Italiaanse dingen willen bundelen. Van de door ons zo geliefde Ape tot de wereldberoemde hazelnootpasta, van gekke gewoontes tot bijgeloof, van dramatische handgebaren tot altijd en overal te laat komen, van Maria-altaartjes tot niet-met-nat-haar-naar-buiten-want-anders-vat-je-kou, van was die vrolijk op straat hangt te wapperen tot …

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1jZdicO

Fiat-topman: zes miljoen auto's per jaar mogelijk

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Fiat-baas Sergio Marchionne is van mening dat Fiat-Chrysler de productie kan opvoeren tot meer dan 6 miljoen auto’s per jaar. Hierdoor moet het concern een belangrijkere rol gaan spelen op de internationale automarkt.Momenteel produceert het Italiaans-Amerikaans bedrijf nog 4,4 miljoen auto’s op jaarbasis. “In 2018 zal Fiat in staat zijn om meer dan zes miljoen auto’s te produceren”, zo laat Marchionne tegenover The Detroit News weten. “Ik wil de details van de plannen niet prijsgeven, maar we gaan wel in die richting.”

See on m.telegraaf.nl




via Tumblr http://bit.ly/1jZdiJM

Peperdure Lamborghini crasht in hartje Londen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



Een spectaculaire crash in hartje Londen. In Sloane Street, een van de duurdere winkelstraten in de Engelse hoofdstad, knalde een zwarte Lamborghini Aventador met veel geluid op een gezinswagen om daarna ook nog langs twee geparkeerde auto’s te schaven.Het zwarte Italiaanse racemonster genoot enige bekendheid in Londen. Al vaker werd de Lamborghini hard rijdend gefilmd door omstanders. De bestuurder scheen er plezier in te scheppen het geluid van de motor ten gehore te brengen. Ook spoten er daarbij soms vlammen uit de uitlaten. Afgelopen zondag reed de bestuurder van de Lamborghini te snel om nog te kunnen remmen voor een auto die van rechts kwam. De zwarte wagen raakte de gezinsauto en schampte vervolgens met veel geraas langs twee aan de stoep geparkeerde auto’s.

See on hln.be




via Tumblr http://bit.ly/1kt97BZ

Renzi schuwt geen taboes bij snelle hervormingen Italië

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



ROME - De Italianen leven nu anderhalve maand met hun nieuwe premier Matteo Renzi. Ze hebben het gevoel dat ze in een politieke achtbaan zitten, zo snel gaat de premier met zijn plannen.

See on destentor.nl




via Tumblr http://bit.ly/1kt94WF

Breisels in Italiaanse zigzag stijl » Miss Etam blog

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Misschien ken je ze wel: de breisels van het Italiaanse modehuis Missoni. Miss Etam heeft nu een aantal items in de collectie die gebreid zijn in deze Italiaanse zigzag stijl…Missoni is een instituut op het gebied van breisels. Dit modehuis is al generaties lang in handen van de familie Missoni en heeft net zoveel faam verworven in de modewereld als bijvoorbeeld Chanel, Dior of Prada. Van kleding en accessoires tot aan vloerkleden of gastendoekjes: het bekende zigzag patroon van Missoni is wereldberoemd.

See on missetam.nl




via Tumblr http://bit.ly/Pjfjmq

Bella Sicilia, Buona Sera a tutti! (bij Italian Entertainment...





Bella Sicilia, Buona Sera a tutti! (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/Pjfj5U

6x bezienswaardigheden Bloemenrivièra - Vakantie.nl

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy



Kleine vissersdorpjes, steile kliffen, mooie stranden & een aangenaam klimaat: ontdek de bezienswaardigheden van de Bloemenriviéra.

See on vakantie.nl




via Tumblr http://bit.ly/1pPxE5E

De zeer #muzikale en #amicale # Angelo #Indaco is in...





De zeer #muzikale en #amicale # Angelo #Indaco is in verschillende bezettingen te boeken via #Italian #Entertainment. (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)




via Tumblr http://bit.ly/1hyO3L1

Het Italiaanse alfabet bestaat uit minder letters

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Het Italiaanse alfabet kent minder letters dan het Nederlandse alfabet: 21 om precies te zijn. De bambini leren het alfabet in de juiste volgorde onthouden met een filastrocca, versje. Wil je als volwassene iets spellen in het Italiaans, dan doen er meer letters mee dan wat in de schoolbanken werd onderwezen. De internationale letters J – K – W – X – Y moeten immers ook gespeld kunnen worden. In origineel Italiaanse woorden kom je deze letters overigens niet tegen. Houd bij spellen in het Italiaans bij voorkeur het volgende telefoon-alfabet aan:

See on italie.nl




via Tumblr http://bit.ly/1pMHrtf

La dolce vita van een blogger

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



‘Ik geloof niet, dat ik anders veel generalizeer, maar de Italiaansche hartelijkheid generalizeer ik gaarne, en gaarne zeg ik: Italianen zijn hartelijk en over hun land waait een adem van sympathie en in hun hart woont de liefde voor hun naasten,’ aldus Louis Couperus in zijn Reisimpressies (1893-1894). We kunnen niets anders dan Couperus’ woorden beamen nu we weer volop worden ondergedompeld in die Italiaanse hartelijkheid. We doen deze maand meer dan we meteen live tot in detail met jullie kunnen delen. Zo ging Sophie afgelopen weekend op blog tour in Lucignanello d’Asso.

See on ciaotutti.nl




via Tumblr http://bit.ly/1pMHrcA

Marisa Tomei – The “Tuscan” Girl Next Door

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



They say in Hollywood once a woman is past the age of 40 there are no longer good roles, as a youth-obsessed industry is constantly looking for fresh faces. After reaching that dreaded mark, Academy Award winner Marisa Tomei not only did some of the best work of her career in highly-acclaimed films but she still retained the beauty of her younger self and that irresistible smile. Marisa and her family are deeply connected to their Italian heritage. Her father Garrett Tomei and her mother Patricia Adelaide Bianchi are both of Italian descent. Once a little girl Marisa and her younger brother Adam spent a lot of time with their paternal grandparents Romeo and Rita, who along with their own parents, were from Lucca in Tuscany. The Italian family tree goes back for several generations. While the family knew a lot about the father’s side ancestry, not much was known about the mother’s side.

See on italoamericano.com




via Tumblr http://bit.ly/1oorRbZ

Cusumano, een vloeibaar pareltje- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Signore e signori, het wordt een heerlijke zomer! Het top-wijnhuis Cusumano heeft weer een vloeibaar pareltje geproduceerd dat binnenkort op de markt komt en ik heb deze vorige week mogen proeven. Ik heb dus gewoon een primeur te pakken, en dan gelijk eentje van het type buitencategorie, simpelweg top. Robuust doch sierlijk, mineraalrijk, een mooie volle lange afdronk, in de verte een zurig fruitje maar vooral een winnaar. Hier wordt iedere geoefende wijndrinker c.q. wijnliefhebber c.q. Bourgondiër blij van. Vi presento: de Cusumano Shamaris 2013!

See on desmaakvanitalie.nl




via Tumblr http://bit.ly/PfQUxE

Viva la Libertà- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



Viva la Libertà is een film van Roberto Andò, die hiermee zijn eigen boek Il trono vuoto verfilmde. De film is licht en humoristisch, terwijl in Italië de politieke film over het algemeen zwaar van karakter is. Toni Servillo, bekend van La Grande Bellezza, neemt de hoofdrollen op zich. Vanaf 10 april draait hij in de bioscoop. Wij mogen 3×2 kaarten weggeven! Klik hier om kans te maken!

See on desmaakvanitalie.nl




via Tumblr http://bit.ly/1oorQVb

De Italiaanse mode van Patrizia Pepe- De Smaak van Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Italië is een van de belangrijkste modelanden ter wereld. De Italiaanse designers maken sinds jaar en dag internationaal furore. De Milaanse fashion week is samen met die van Parijs en New York de meest toonaangevende. De mode is een zeer belangrijke industrie in Italië. In de afgelopen decennia zijn er dan ook tal van enthousiaste en succesvolle mode-ontwerpers hun eigen lijn begonnen. Zo ook Patrizia Bambi, die samen met haar man Claudio Orrea het merk Patrizia Pepe oprichtte. Van een klein startersinitiatief is het merk ondertussen uitgegroeid tot een internationaal succes.

See on desmaakvanitalie.nl




via Tumblr http://bit.ly/1oorQEG