maandag 7 september 2015

Eerste spyshots gefacelifte Alfa Romeo Mito

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Alfa Romeo is de Mito niet vergeten: deze spyshots bewijzen dat er een facelift aan zit te komen.Met Alfa Romeo’s recente claim dat ‘echte Alfa’s achterwielaandrijving horen te hebben’, zag het er niet echt goed uit voor de voorwielaangedreven Mito. Te meer omdat in een productplanning voor de toekomstige auto’s van het merk nadrukkelijk géén B-segmenter meer te zien was.Maar het blijkt dat de Italianen hun instapmodel toch niet zijn vergeten. Onze spionagefotograaf stuurde ons namelijk foto’s van deze gecamoufleerde Mito.
See on autoweek.nl

via Tumblr http://bit.ly/1LfyKlG

Vakantie in Italië 2015. Wat draag je dan deze zomer? - Dolcevia.com

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Wat zijn de Italiaanse modetrends voor de zomer van 2015. In dit artikel geven we jou een aantal goede tips om er direct top modieus bij te lopen in Italië, alsof je niet anders gewend bent natuurlijk.
See on dolcevia.com

via Tumblr http://bit.ly/1LfyK5c

Neanche i vestiti vanno bene. E li gettano in strada - giornaleditalia

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

A Como l'ennesima ‘azione di protesta’ dei sedicenti profughi che l'Italia accoglie. I residenti: 'Potrebbe scoppiare una bomba sociale’


L’emergenza immigrazione non si fa sentire solo al sud. I continui arrivi sulle coste “preoccupano” in tutto il Paese. Quegli immigrati che toccano terra in Sicilia o in Calabria vengono infatti smistati in varie città d’Italia. E le polemiche sulla questione non sono di certo mancate. 


Anche perché, i casi di questi giorni insegnano, in diverse occasioni i sedicenti profughi si sono lamentati delle loro condizioni di vita. Quando vitto e alloggio, pagati dallo stato (quindi dai cittadini italiani), non sono di loro gradimento sono pronti a protestare anche con metodi poco ortodossi. 


See on ilgiornaleditalia.org

via Tumblr http://bit.ly/1i7w82w

San Firenze | Ciao tutti tipt de leukste plekken voor een vakantie in Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Als je appartement San Firenze binnenloopt ben je blij, heel blij. Het moderne appartement is namelijk gezellig ingericht, aantrekkelijk aangekleed en van alle gemakken voorzien. Het terras heeft een ongelooflijk mooi zicht op Florence en biedt plek aan een heleboel gasten. Zo organiseer je de leukste feestjes of zit je gewoon gezellig samen avonden lang te genieten van la bellissima Firenze!
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/1O7Lqjx

Stamleden gezocht in Italië | Columbus Travel

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Vanaf de heuvelrug reiken de olijfgaarden en bossen van het Italiaanse Umbrië tot de horizon. Verderop in de vallei luidt de kerkklok van het dorpje Umbertide. Dichter bij de boerderij klinkt het zachte gemekker van vijf schapen.Monestevole in het Italiaanse Umbrië was niet veel meer dan een ruïne toen het Italiaanse stel Alessio en Valeria het een aantal jaren geleden opkocht. Met behulp van de online gemeenschap Tribewanted toveren ze de middeleeuwse boerderij nu beetje bij beetje om tot een heerlijke ecoretraite. Ook jij kunt daar een steentje aan bijdragen.
See on columbusmagazine.nl

via Tumblr http://bit.ly/1K0Ieom

Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Ze zúllen komen, niet met tien-, maar met honderden miljoenen. Zoals het er nu voorstaat zullen onze leiders helemaal niets doen om deze met afstand grootste invasie uit de menselijke geschiedenis te stoppen.De reguliere media zetten de Hongaarse premier Urban, die waarschuwde dat er tientallen miljoenen moslims op Europa afkomen, natuurlijk meteen weg als ‘extreem rechts’ en ‘populistisch’ (3). Immers, de gevestigde orde wil dat u maar één ding onthoudt, en dat is het beeld van het verdronken jongetje in Turkije, dat in korte tijd het symbool is geworden van alle politieke en maatschappelijke krachten die willen dat wij de grenzen wijd openzetten voor de komst van miljoenen immigranten. Miljoenen, schreven we? De Italiaanse media beginnen door te krijgen dat dit nog maar het begin zal zijn, en verwachten dat Europa overlopen zal worden door maar liefst 200 miljoen moslims. En velen van u vonden de term ‘invasie’ overdreven?
See on xandernieuws.punt.nl

via Tumblr http://bit.ly/1g4CoWM

Dit is het échte Rome

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Het Forum Romanum, Colosseum, Pantheon, Piazza Navona en Campo de’ Fiori, met al haar beroemde historische plekken is Rome een van de mooiste steden van de wereld. Voor velen zelfs dé mooist stad op aarde.Dat vindt ook fotograaf Oliver Astrologo, die vorige week een korte film over de Italiaanse hoofdstad op de videosite Vimeo plaatste en binnen een paar dagen meer dan een half miljoen kijkers trok.
See on joop.nl

via Tumblr http://bit.ly/1NX62Mo

Kishna best verdienende Nederlander van Lazio

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Ricardo Kishna mag zich de best verdienende Nederlander van Lazio Roma noemen. De buitenspeler, die pas sinds deze zomer uitkomt voor de Biancocelesti, strijkt meer salaris op dan Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid.
See on gelderlander.nl

via Tumblr http://bit.ly/1FsbW01