maandag 15 december 2014

bol.com | de winkel van ons allemaal | Welkom

bol.com | de winkel van ons allemaal | Welkom:

Binnenkort nog iets bestellen bij BOL punt com? Gebruik onze partnerlink voor direct resultaat. Bij voorbaat dank!
via Tumblr http://bit.ly/1wB18u0

Ferrari van 12 miljoen euro lag 50 jaar verstopt onder stof en tijdschriften | Buitenland

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaGestart waren ze al in geen tijden meer, laat staan liefdevol verwend met een opknapbeurt. Een vergeten collectie van zestig oldtimers die decennialang zielloos in schuurtjes was geparkeerd, blijkt nu miljoenen waard te zijn. Onder de ontdekte klassiekers van de overleden Franse verzamelaar Roger Baillon, is een Ferrari van 12 miljoen euro. De sportauto was ooit van acteur Alain Delon en lag gewoon verstopt onder vergeelde kranten en tijdschriften.

See on volkskrant.nl
via Tumblr http://bit.ly/1zguPTf

Pizza ripiena di funghi, mozzarella e fesa | In Cucina da Licia

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenPer iniziare bene la settimana vi propongo la pizza ripiena di funghi, mozzarella e fesa, questa e una pizza in teglia formata da due starati di impasto della pizza con dentro un succulento ripieno di funghi, mozzarella per la pizza, passata di pomodoro che prima l’ho cotta con un filo di olio aglio sale e pepe. la pizza ripiena di funghi mozzarella e fesa è ottima per la cena, per un pranzo al lavoro insomma quando volete……

See on blog.giallozafferano.it
via Tumblr http://bit.ly/1wxORYz

Polpette di Patate e Formaggio

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenSono sicura che queste polette faranno la gioia di grandi e piccoli….Come stuzzichino per un aperitivo, ma anche come cena alternativa, vi assicuro che in qualsiasi occasione sono sempre buonissime…Le polpette sono buone fatte in ogni modo… Ma di patate sono da urlo…Queste sono delle semplici polpette arricchite da emmental e mortadella. Sono ottime e carine come antipasto o come stuzzichino per accompagnare un aperitivo. Sono molto comode perchè anche preparate in anticipo e scaldate al momento, ma anche fredde sono ottime per un pic-nic oppure da portare in spiaggia….

See on blog.giallozafferano.it
via Tumblr http://bit.ly/1yUxKCf

Zelfs een digitale auto lanceren lukt Alfa Romeo niet - Autoblog.nl

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHet zit de Italianen niet mee, de heerlijke 4C ten spijt, de volumemodellen presteren mondjesmaat en op de Giulia wachten we nu al jaren. Nu blijkt dat zelfs een digitaal studiemodel teveel gevraagd is.De lijst met fabrikanten die een Vision-concept hebben gelanceerd voor de racegame Gran Turismo 6 is bijna te lang om op te noemen. En als het digitale scheurijzer van je favoriete merk nog niet in het spel zit, dan is de kans groot dat deze er nog aan komt. Alfa Romeo ontbrak vooralsnog maar daar leek verandering in te komen. Enkele schetsen waren al vrijgegeven en zowel op de website van GT6 als in het spel zelf stond de Alfa Vision-concept tussen de updates. Met de nadruk op ‘stond’.

See on autoblog.nl
via Tumblr http://bit.ly/12VyGZk

Italiaans voor onderweg: handige Italiaanse woordenlijst voor de wintersport

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyWat Italiaans voor op reis is nooit weg. In deze lijst vind je un po’di tutto, een beetje van alles, om je op weg te helpen! Je vindt hier ook meer over vervoer en lo sport invernale, wintersport

See on italie.nl
via Tumblr http://bit.ly/12VyI3g

Italiaanse Productenfacebook.com Volg de Facebook pagina van...


Italiaanse Producten

facebook.comVolg de Facebook pagina van Italiaanse Producten en bezoek de webshop italiaanse-producten.nl voor een ruim aanbod van de meest uiteenlopende artikelen.
via Tumblr http://bit.ly/1vS20Xf

Controversiële Italiaan Beppe Grillo naar Koninklijk Circus

See on Scoop.it - Italian Entertainment And MoreDe Italiaanse komiek en politicus Beppe Grillo komt op 30 maart 2015 optreden in het Koninklijk Circus in Brussel. Het is het eerste buitenlandse solo-optreden voor Grillo, die met zijn Vijfsterrenbeweging bij de Italiaanse verkiezingen goed was voor meer dan twintig procent van de stemmen. De ticketverkoop start op vrijdag 12 december om 10u.

See on demorgen.be
via Tumblr http://bit.ly/1wzYSDl

Milano, ti amo!- De Smaak van ItaliëJe moet Milaan niet bekijken, je moet Milaan ervaren, voelen, beleven. Gegarandeerd dat je dan nog niet eens aan vier dagen genoeg hebt.
Op één of andere manier lijkt het wel alsof mensen een haat-liefde relatie hebben met Milaan. Je houdt van die stad of je houdt er niet van. Zoiets. Verder heb je ook nog mensen die doodleuk roepen dat je Milaan in een dag of zo wel gezien hebt. Geen idee hoe zoiets kan: Milaan is zoveel meer dan alleen de Duomo, de Scala en een overdekt winkelcentrum. Je moet Milaan niet bekijken, je moet Milaan ervaren, voelen, beleven. Gegarandeerd dat je dan nog niet eens aan vier dagen genoeg hebt.
Ik snap goed dat als je Toscane gewend bent, je even moet wennen aan Milaan. Het is anders, meer westers zeg maar. Verder heeft Milaan veel meer modernere gebouwen dan zo ongeveer heel Italië bij elkaar (erfenis nog van de vele bombardementen) en is de stad zo’n beetje de meest multi-culti van alle steden van onze favoriete laars. En juist daarom moet je Milaan niet gaan bekijken. Je moet Milaan ontdekken en beleven. Natuurlijk moet iedere zichzelf respecterende toerist een selfie maken met de schitterende Duomo op de achtergrond, een paar uur uittrekken om lekker langs de vele boetiekjes te slenteren van la Galleria Vittorio Emanuele II en hoort een kiekje van la Scala tot het foto-arsenaal. Als dat gebeurd is, kan het ontdekken beginnen. Maak daarbij trouwens maar gerust gebruik van de metro. Het systeem is erg eenvoudig en als je weet dat Milaan uit 9 zones bestaat, weet je ook hoeveel zones je aan de kassa moet afrekenen. Vergeet niet om naast il Duomo ook het klooster Santa Maria delle Grazie te bezoeken. Aan de buitenkant is het een ‘dertien in het dozijn’ klooster, van binnen weet je niet wat je ziet. Simpelweg schitterend! In datzelfde klooster hangt overigens ook da Vinci’s ‘Het Laatste Avondmaal’. Als u dat wil gaan bewonderen, is het aan te raden zo’n twee weken van tevoren online een toegangsticket te reserveren. Het is maar dat u het weet.
See on desmaakvanitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/12Ts4dT

Italië: Asielzoekers bezetten bewoonde huizen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsIn Italië is sprake van een nieuwe kwaliteit van asielzoekercriminaliteit. Eerst waren het alleen de grote steden zoals Milaan, Rome en Napels. Nu zet zich dit door tot in de kleine steden. Asielzoekers breken in huizen in, overwegend gebouwen waar meerdere gezinnen in wonen, en bezetten deze. Daarbij gaat het zowel om sociale woningbouw, die gebouwd werd voor minder bemiddelde Italianen, als om privé-eigendom. Steeds opnieuw kun je op tv interviews met ooggetuigen zien, die wanhopig op straat staan voor hun huis, waarin zich tegelijkertijd veel zwarte Afrikanen of Roemenen of zigeuners in meerde woningen hebben gebarricadeerd.

See on ejbron.wordpress.com
via Tumblr http://bit.ly/1Dzs9nR