zaterdag 19 januari 2013

Stefania Rosanna Di Lella (bij Italian Entertainment And More -...

Stefania Rosanna Di Lella (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40948301488

#Gusto #d’Italia - Italian Coffee Winebags (bij Italian...

#Gusto #d’Italia - Italian Coffee Winebags (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40947956241

#Italian #Food #Inspiration (bij Italian Entertainment And More...

#Italian #Food #Inspiration (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40947606713

Espresso And More - get inspired on www.italiancoffeehandbags.nl...

Espresso And More - get inspired on www.italiancoffeehandbags.nl (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40947298026

La Famiglia - Stefania e Concetta Di Lella (bij Italian...

La Famiglia - Stefania e Concetta Di Lella (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40946947190

Sesame Street - "The Pasta Song"

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia

Mamma mia! You don’t have to be Italian to enjoy this 1993 song!See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40943113825

Italiaans sorry voor Fyra-problemen - AnsaldoBreda

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsDe Italiaanse fabrikant van de Fyra heeft excuses aangeboden voor de problemen met de treinen. “We zetten alles op alles om de onverwachte situatie op te lossen”, staat in een verklaring van het bedrijf AnsaldoBreda.De problemen van de afgelopen dagen hebben te maken met het winterweer, zegt AnsaldoBreda. Aan de onderkant van de treinstellen is veel sneeuw vastgevroren en bij het loslaten daarvan zijn bodemplaten beschadigd geraakt.’Niet in gevaar’ Volgens AnsaldoBreda is de veiligheid van passagiers niet in gevaar geweest. Het bedrijf wijst erop dat de Fyra-treinen bij de ontwikkeling alle vereiste tests hebben doorstaan.AnsaldoBreda heeft een team van 40 man samengesteld om de problemen op te lossen met de hogesnelheidstrein, die door de Nederlandse en Belgische spoorwegen voorlopig uit de dienst is gehaald. Zo heeft het bedrijf monteurs naar Nederland gestuurd.In de verklaring staat geen reactie op de bekendmaking dat de Nederlandse Spoorwegen de Italianen aansprakelijk stellen. De NS meldde vandaag ook dat er voorlopig geen nieuwe Fyra-treinen worden afgenomen.
See on hetnieuws24.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40942379939

Photo SassyChef - "Cooking" videos made by SABRINA DI LELLA

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

“Cooking” videos made by SABRINA DI LELLA
See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40936302944

Contorni e dintorni - "Cooking" videos made by SABRINA DI LELLA

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

“Cooking” videos made by SABRINA DI LELLA
See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40935939236

Buonissimo … … (bij Italian Entertainment And More -...

Buonissimo … … (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40931547945

Blijft een #prachtig en #functioneel concept: #duurzame #lampen...

Blijft een #prachtig en #functioneel concept: #duurzame #lampen van gebruikte #Koffieblikken. Trendy en super #maatschappelijk #verantwoord en op voorraad leverbaar. (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40930652053

Masseria: The Italian Farmhouses of Puglia

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaThe houses of Puglia, called “masseria,” are fortified structures of brick, stone, and concrete dating from the Middle Ages and surrounded by verdant vineyards and groves of olive trees; many have been renovated to serve as private residences or boutique hotels (see Paradise in Puglia: Pensione to the Stars). You can admire the local architecture in Masseria: The Italian Farmhouses of Puglia (Rizzoli).
See on remodelista.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40927370902

Nieuws.nl - NS stelt fabrikant Fyra, het Italiaanse bedrijf Ansaldobreda, aansprakelijk

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws(Novum) - De NS stelt de fabrikant van de Fyra, het Italiaanse bedrijf Ansaldobreda, aansprakelijk voor de problemen met de trein. Het spoorbedrijf stopt per direct met de afname van nieuwe Fyra-treinen tot de problemen zijn opgelost. Dat laat de NS zaterdag weten. Op dit moment zijn negen van de zestien door de NS bestelde Fyra’s afgeleverd.


De afgelopen dagen bleken de Fyra-treinen onvoldoende bestand tegen het winterse weer. IJsblokken die tijdens de rit van de treinen afvallen, beschadigden voertuigen. NS besloot daarom uit voorzorg voorlopig geen Fyra-treinen meer te laten rijden over de hogesnelheidslijn. De binnenlandse hogesnelheidstrein blijft overigens wel rijden. Hierbij wordt een ander treintype ingezet.


Ook voor het winterse weer waren er al flink wat problemen met de hogesnelheidstrein. Ansaldobreda stelde daarover eerder dat uit technisch onderzoek was gebleken dat die problemen niet te wijten waren aan de trein, maar aan het spoorsysteem dat er ligt.
See on nieuws.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40925149384

Santoni Spring/Summer 2013 collection

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaSantoni Spring/Summer 2013 collection traces its starting point and main source of inspiration in the blending of masculine and feminine. A stylish and chic collection with a sophisticated and distinctive taste in which details and excellent craftsmanship exude timeless elegance.
See on santonishoes.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40921801824

Verlicht de donkere winterdagen met onze prachtige #Italiaanse ...

Verlicht de donkere winterdagen met onze prachtige #Italiaanse #Koffie #Lampen. Prachtig voor thuis maar ook in de winkel of in het restaurant!
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40915247270

Het boze oog Malocchio » ITALIAANSE SFEER, la bellezza dell'Italia

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaVeel Italianen hebben een rotsvast geloof in de katholieke kerk, vooral de ouderen onder hen. Toch is er ook een deel van de bevolking en vooral in het zuiden die geloven in Malocchio, ofwel het boze oog.


Malocchio schijnt je een kwade blik te kunnen geven, die gelijk staat aan een onheilspellende spreuk. Dus men blijft graag uit het vizier van Malocchio. Het lijkt ongeloofwaardig in het Italië van nu, maar het tegendeel is waar. Een groot deel van de bevolking vreest nog steeds de blikken van Malocchio.


Wat kun je doen om je tegen die gevaarlijke ogen te beschermen? Een van de dingen die je kunt doen om het boze oog te weren is rood ondergoed dragen op bruiloften, familiebijeenkomsten, picknicks en andere samenkomsten. Dit zou zorgen dat Malocchio zijn blik van je afwendt.
See on italiaansesfeer.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40909404494

Luxury Villa Pisa with swimming pool on a Country estate with 4 bedroom

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyA Luxury villa in Pisa with swimming pool, country setting with beautiful views a real peaceful location to relax in.See on tuscanyfinerentals.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40907575502

Kapelstraat Bussum Allegria

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Het Italiaanse hart in de Kapelstraat. Een restaurant waar je van buiten al de Italiaanse keuken kunt ruiken en ook een winkel waar u terecht kunt voor een ruim assortiment Italiaanse artikelen.
See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40907388742

Italiaans premier Mario Monti: "huwelijk is voor man en vrouw" | ZiZo Online

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsOntslagnemend Italiaans premier Mario Monti vindt dat het huwelijk en ouderschap iets is voor man en vrouw. Het homohuwelijk en homo-adoptie vindt hij maar niets. Monti is een zogenaamd technisch premier, eentje zonder partij. Hij nam ontslag, maar voor de verkiezingen komt hij op samen met een lijst met enkele prominente katholieke politici. “Een gezin behoort te bestaan uit een man en een vrouw, en ik acht het noodzakelijk dat kinderen opgroeien met een vader en een moeder”, zei hij op televisie. Italiaanse LGBT’s zijn woedend. Als het om economie gaat, denkt hij Europees, maar over individuele vrijheden helemaal niet, luidt het verwijt. Italië ziet zwaar af van de eurocrisis en de regering-Monti heeft besparingsmaatregelen moeten nemen waarbij velen hebben moeten inleveren.

See on zizo-online.be
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40906322909

Italiaans vegetarisch koken in Puglia - De Smaak van Italië

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenIn het steeds populairder wordende Puglia (de hak van de Italiaanse laars) geven kookboekenschrijfster Jolande Burg en culinair fotograaf Erik Spaans in 2013 weer een aantal inspirerende vegetarische kook workshops. De locatie is hun romantische achttiende-eeuwse villa te midden van eeuwenoude olijfbomen, waar in twee weekenddagen door Jolande de fijne kneepjes van de Italiaans vegetarische keuken worden uitgelegd.
See on desmaakvanitalie.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40905978127

Ricette dolci: rotolo di zucca

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenRotolo di zucca. Il gusto delicato della zucca rende questo ortaggio un ingrediente perfetto per la preparazione di dolci.See on wellme.it

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40905718442