maandag 25 mei 2015

Berlusconi sluit kandidaat-premierschap uit, spreekt zich uit voor holebirechten - HLN.be

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

De controversiële Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi (78) heeft tijdens een interview aan de Italiaanse staatstelevisie RAI laten verstaan dat hij zich niet opnieuw kandidaat zal stellen voor het premierschap maar dat hij op zoek gaat naar een opvolger binnen zijn conservatieve partij. In dat interview toonde Berlusconi zich ook voorstander van gelijke rechten voor holebikoppels.
See on m.hln.bevia Tumblr http://bit.ly/1KuK7dJ

Dit bevallig Italiaans model heeft volgens de 'kenners' Ronaldo's hart veroverd - HLN.be

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Na de breuk met Irina Shayk is Cristiano Ronaldo al met honderden vrouwen gesignaleerd. Althans, toch volgens de roddelpers én de dames in kwestie. Nieuwste naam in het rijtje is Alessia Tedeschi, een Italiaans model en actrice. Volgens Engelse media zou Tedeschi Ronaldo ontmoet hebben tijdens een van de vele fotoshoots voor Armani. Wat er allemaal van waar is, moet nog blijken, maar lelijk is ze alvast niet…
See on m.hln.bevia Tumblr http://bit.ly/1Fz1w0p

Angelo en Carmello Indaco zijn via Italian Entertainment te...Angelo en Carmello Indaco zijn via Italian Entertainment te boeken voor uw feest, bruiloft, Italiaanse dag of bijeenkomst en versterken optimaal de Italiaanse sfeer.
Laat ons een compleet entertainment programma samenstellen voor uw evenement!

#italian #entertainment #artiesten #muzikanten #bands #acts #catering #theater #looporkesten #theater #kunst #cultuur #passie #sfeer #festival #braderie #concert #feest #bruiloft #beurs #bijeenkomst #bedrijfsleven #particulier #winkelcentra #tuinfeest (bij Italian Entertainment And More)via Tumblr http://bit.ly/1cW4H8p

Venetiaanse gondels bij Kasteel de Haar en in Utrecht | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Een primeur tijdens het Italië Evenement 2015: voor het eerst in de geschiedenis zal er een echte Venetiaanse gondel rondvaren in de grachten van Kasteel de Haar!Even de ogen dicht en je waant je in de kanalen van de meest romantische stad ter wereld. Maar met de ogen open en een zomerbriesje door je haren is het natuurlijk ook niet vervelend om te genieten van de zon en de rust van de kasteeltuinen. Overigens maak je dit tochtje tegen een Hollands prijsje in plaats van de woekerprijzen die ze in Venetië soms vragen. Zing in Haarzuilens daarom maar gerust mee met de gondelier: O Sole Mio!
See on ilgiornale.nlvia Tumblr http://bit.ly/1EsEVyB

101 mooiste plekken van Italië | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Ciao tutti! Deze week is het dan eindelijk zo ver: mijn nieuwe boek komt eraan! Na maanden van schrijven, schrappen, schaven, wikken en wegen mag ik aanstaande woensdag het eerste exemplaar van 101 mooiste plekken van Italië in handen houden.
See on ciaotutti.nlvia Tumblr http://bit.ly/1FyEQgN