zaterdag 10 december 2016

#Italian #Antipasti @gustodilella @disopradenhaag ...



#Italian #Antipasti @gustodilella @disopradenhaag @thingsfromitaly #ristorante #italiano #gustoso #buonissimo #delightful (bij Di Sopra)



via Tumblr http://bit.ly/2glVKqJ

Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiger van de unieke Moka...



Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiger van de unieke Moka Coffee Bar - 100% Made In Italy. Compleet Turn Key te leveren ook in een mobiele versie (Moka On Wheels). Meer info op streetfoodonwheels.blogspot.nl.



via Tumblr http://bit.ly/2hfNAEV

Eerste rij-indruk Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio | Auto Edizione

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia
Het lijkt alweer zolang geleden die dag dat we op de radio, een paar uur voor de onthulling, mee mochten gissen over wat die machtige Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio toch voor een creatie zou zijn… Die dag in juli 2015 was de nieuwe middensegment sedan nog onbekend voor de rest van de wereld, maar wisten we reeds dat Alfa Romeo een statement zou gaan maken, door in de eerste plaats een technisch huzarenstukje neer te zetten met 510 pk. De snelste sedan ter wereld. Wie Alfa Romeo en de ontwikkelingen binnen de Italiaanse auto-industrie een beetje volgt, weet dat de wereld niet langer om Alfa Romeo heen kan… Ook de sceptici niet. Kortom een schot in de kruising na een fantastische solo en een één-tweetje met een hakballetje. Italië wint de wereldbeker…in de laatste minuut van de extra tijd.



via Tumblr http://bit.ly/2gnMGqb