woensdag 6 april 2016

#Rosanna #Muay #Thai - personal training @kus_steffie...

Ciao Tongeren – een dagje Italië in België

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Een zonnige dag geeft, hoewel het een belangrijk ingrediënt is, nog niet perse het Italiaanse gevoel. Maar tel daar Italiaanse lekkernijen, muziek en héél veel Italofielen bij op en je komt aardig in de buurt! Op 3 april werd de 6e editie van Ciao Tongeren in het gelijknamige plaatsje in de provincie Limburg in België gehouden. 

Nieuwsgierig naar alles wat Italië uitademt, reizen we in de vroege ochtend af naar het zuiden, naar Tongeren in België. Onderweg pikken we Ine Vonken van Info Piemonte op, die ook voor het eerst dit evenement gaat bezoeken en net zo nieuwsgierig is. De bewolkte lucht maakt, naar mate we het zuiden van Nederland bereiken, ruimte voor de zon en bij aankomst is er bijna geen wolkje meer aan de lucht. We zijn een uur voordat het evenement van start gaat aanwezig, dus kunnen we alvast wat beelden maken van de dan nog rustige pleintjes en straatjes. De standhouders zijn allen druk bezig hun stand of foodtruck voor te bereiden op wat gaat komen. Onder het genot van een cappuccino en het heerlijke voorjaarszonnetje, wachten we af tot het wat drukker wordt en de heerlijke bakluchtjes van diverse Italiaanse gerechten ons zo bereiken dat we het niet meer kunnen weerstaan! We moéten erop af! We starten met een portie overheerlijke Arrosticini vanL’Arrosticino Gustoso. Er was keuze tussen Lam of Varken en wij kozen de Lam. Echt buonissimo!


See on liefde-voor-italie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1SzYwES

#Beautifull #Porchetta - Italiaanse Dag Ciao Tongeren 2016...



#Beautifull #Porchetta - Italiaanse Dag Ciao Tongeren 2016 @gustodilella @ilverogusto @italianfoodtruc #festa #gusto #authentic #italianicon #taste #slowfood #fastfood #delight #italie #italy #Italia (bij Good Things From Italy)



via Tumblr http://bit.ly/1PT7Y47

Het Markante Marken

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

‘Het nieuwe Toscane’. Het is een slogan die werkt, want je vindt hem op vrijwel alle beurzen, websites en in vele bladen die De Marken (of Le Marche) onder de aandacht brengen. Ook Il Giornale wijdt deze lente twee pagina’s aan de geroemde provincie. Niet vanwege het nieuwe Toscane, maar vanwege het oude De Marken. …
See on ilgiornale.nl

via Tumblr http://bit.ly/1SONQol

Heilige wijn uit Umbrië | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

We zijn in de heuvels van Umbrië, waar je in deze tijd van het jaar wijnranken vol druiven ziet, waar o.a. de Sagrantino di Montefalco van wordt gemaakt
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/1SONQoj

Borgo Monte Sixeri - Vakantie in Italië | Ciao tutti

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Sardinië is hét onontdekte vakantieparadijs van de Middellandse Zee! Het eiland telt meer dan 1800 kilometer kust, met prachtige zandstranden en intieme baaitjes, een unieke cultuur, prachtige natuur en bijzonder gastvrije inwoners. Eva-Sardinia helpt je graag om dit unieke stukje Italië te ontdekken!
See on vakantie-in-italie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1SONQoh

Hoekschewaard.nl - Klein brandje in Italiaans restaurant in Oud-Beijerland

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

OUD-BEIJERLAND - Zaterdag 2 april 2016 werden de brandweer gealarmeerd voor een brand in Italiaans restaurant Divina Cuc
See on hoekschewaard.nl

via Tumblr http://bit.ly/1qqchQ9

Italiaans omkoopschandaal blijft Antonio Conte achtervolgen

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws

Kersvers Chelsea-trainer Antonio Conte wordt mogelijk vrij zwaar gestraft voor zijn aandeel in het omkoopschandaal dat het Italiaanse voetbal enkele jaren geleden in een wurggreep hield.
See on sporza.be

via Tumblr http://bit.ly/1qqcgeU