dinsdag 11 maart 2014

Time for #Espresso. Time for #Caffe #Ottolina!

Time for #Espresso. Time for #Caffe #Ottolina!
via Tumblr http://bit.ly/1dN2NUZ

#Carabinieri voor uw #evenement kunt u boeken via...

#Carabinieri voor uw #evenement kunt u boeken via http://bit.ly/dU8LWY (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://bit.ly/1fnqZty

Berlusconi bewijst: politieke loopbaan lucratief als je een tv-baas bent

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsBedrijven die lobbyen om gunsten van politici: overal komt het voor. Maar in situaties waar toppolitici grote mediabelangen hebben, beïnvloedt dat ook de stroom van advertentiegelden.Dat blijkt uit nieuw onderzoek van vier economen naar de relatie tussen politiek, bedrijfsleven en lobbygelden. Op de site Vox doen de economen hierover verslag.

See on z24.nl
via Tumblr http://bit.ly/1fnqY8S

Orecchiette met cime di rapa of brocolli en ansjovis

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenBij mij staat dit gerecht bijna iedere week op het menu, persoonlijk eet ik het graag als lunch want het is zo lekker dat ik er bijna altijd teveel van eet en dan heb ik tenminste nog de rest van de dag om de calorien er af te trainen. Het is ook een heel gezond recept maar waar het hier eigenlijk om gaat is de uitgesproken smaak en de structuur. De combinatie is verrassend, 4 ingrediënten die voor elkaar geboren lijken te zijn, niet zout of vet en ook nog erg eenvoudig en snel te bereiden. Een échte aanrader!

See on dolcevia.com
via Tumblr http://bit.ly/1fnqUWO

Carluccio - mijn beste Italiaanse recepten

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenWe hebben er al eerder over geschreven maar feit is dat we kookboeken blijven kopen. Daar bloggen we uiteraard lang niet altijd over maar deze willen we jullie niet onthouden.“Mijn beste Italiaanse recepten”, van de geweldige kok Antonio Carluccio. Het kookboek wordt het best door hem zelf verwoord door de inleidende zinnen:“Echt Italiaans eten is eenvoudig en zeer smaakvol. Het gaat om vis die net uit de zee komt, vlees afkomstig van dieren die met kennis van zaken zijn opgekweekt en geslacht, biologische groenten die vers zijn geoogst op vruchtbare akkers en fruit dat pas rijp wordt geplukt”. Natuurlijk zal iedereen het daar mee eens zijn en al schrijvend wordt ik vrolijk van de simpelheid en puurheid van wat Carluccio als uitgangspunt heeft.

See on eetsnob.nl
via Tumblr http://bit.ly/1dN2KbL

Made in Italy: luxe schoenen verkopen goed (in het buitenland)

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaPeultjes uit Zuid-Afrika hebben afgedaan, consumenten willen sperziebonen uit de polder. En kinderen moeten weer leren dat melk van een koe komt en niet uit de supermarkt. De slow, veggie en health food trend is synoniem geworden met lokaal en dichtbij. Nu is de modesector aan de beurt. Maar hebben we daar eigenlijk de kennis en technische mogelijkheden wel voor?

See on fashionunited.nl
via Tumblr http://bit.ly/1dN2JVf

Tirreno over 'steilste weg in Italië'

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaTwee man in de toptien. Dat is het doel van Belkin in Tirreno-Adriatico, de koers die woensdag van start gaat.

See on nos.nl
via Tumblr http://bit.ly/1dN2MAt

Leuke kleine Koffie Toilettasjes voor een klant (maatwerk)....

Leuke kleine Koffie Toilettasjes voor een klant (maatwerk). Gemaakt van hergebruik koffie verpakkingsmateriaal! http://bit.ly/fJe8zA (bij Italian Entertainment And More - Italian Coffee Handbags)
via Tumblr http://bit.ly/1fnqPCy

Zucchine povere - La ricetta di Buonissimo

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian KitchenLe zucchine povere vengono preparate tagliando a fettine le zucchine per porle in un piatto e farle asciugare mentre a parte scalderete l’olio, l’aceto e farete bollire il composto fino a che non si sia ridotto di circa la metà, poi vi tufferete le zucchine per rosolarle. Verranno servite dopo circa 4 ore di riposo.

See on buonissimo.org
via Tumblr http://bit.ly/1fnqRKu

GEZOCHT: GONDELIER M/V - Topbaan in de Utrechtse grachten!

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsZe zijn niet weg te denken uit de Utrechtse grachten; rondvaartboten, waterfietsen, sloepjes en kano’s. Zelfs de bierboot is een begrip in de Domstad. Maar zag u Arjen Heida al eens langs peddelen? Heida was vijf jaar de gondelier van Utrecht maar moet noodgedwongen stoppen. Arjen zoekt een opvolger.
See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1i7Wddt

Timeline Photosfacebook.com Dall’ HOTEL AMBAS­CI­A­TORI -...


Timeline Photos

facebook.com


Dall’ HOTEL AMBAS­CI­A­TORI - by @luzKreativa


Cam­panile e Cupo­la della Chiesa del Gesù, nota come Casa Pro­fes­sa. Sullo sfon­do si nota pure l’Osser­va­to­rio Astro­nom­i­co.


> Paler­mo a 360 gradi

_ …

via Tumblr http://bit.ly/1h99fok

Lago di Gardafacebook.com #Buongiorno #AmiciDelGarda. Isola di...


Lago di Garda

facebook.com


#Buongiorno #AmiciDelGarda. Isola di San Bia­gio.


Vuoi infor­mazioni sul Lago di Garda? Iscriv­i­ti alla newslet­ter http://goo.gl/OATmg9

via Tumblr http://bit.ly/1i7WcWF

Timeline Photosfacebook.com


Timeline Photos

facebook.com

via Tumblr http://bit.ly/1i7Wa19

Rocco Granata: 'Italiaanse jongens respecteren meisjes'

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaKinepolis vierde afgelopen weekend de 500.000ste bezoeker van de film Marina. Daarvoor was een deel van de crew van de film aanwezig. Onze reporter ging samen met hen wat dieper in op het verhaal van Granata, op het acteren zelf en op het immense succes van de Vlaamse prent.’Marina’ gaat over het leven van Rocco Granata. Uit de film blijkt dat het leven van ‘Ons Italiaantje’ verre van eenvoudig was. “Er is weinig fictie in het verhaal van de film”, vertelt Granata. Toch zijn een aantal dingen wat aangedikt volgens Granata. “Het deel van de verkrachting is fictie. Er is niemand naar de gevangenis gegaan. Italiaanse jongens respecteren meisjes. De meeste andere dingen zijn wel waargebeurd”, legt Granata uit.

See on m.gva.be
via Tumblr http://bit.ly/1h99gbN

ItaliAdesso presenteert Bergamo in Italie aan de hand van vernieuwend concept - Verkeersbureaus.info

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyMet ingang van 2014 biedt ItaliAdesso Nederlandse vakantiegangers de mogelijkheid om kennis te maken met een nog onbekende regio van Italië en creëert daarmee werk en inkomen voor deze regio. De bijzondere cultuur en unieke natuur maken deze regio in Italië een bezoek meer dan waard.

See on verkeersbureaus.info
via Tumblr http://bit.ly/1h99gbF

Abruzzo; de groenste regio van Europa. Ruw met zachte pit | Il Giornale, dé gratis krant en website over Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In ItalyAbruzzo: Hoge bergen, het authentieke Italiaanse leven, drukke en rustige stranden, uitgestorven bergdorpjes, wandelmogelijkheden en één van de beste keukens.Hoge bergen, het authentieke Italiaanse leven, drukke en rustige stranden, vrijwel uitgestorven bergdorpjes, eindeloze wandelmogelijkheden, houten trabocchi in zee en één van de beste keukens van Italië. Dit alles is Authentic Abruzzo.Abruzzo ligt ter hoogte van Rome, maar dan aan de Adriatische zee. Met zijn ruige landschap, historische burchten en eeuwenoude bergdorpjes is dit het perfecte decor voor een heerlijke vakantie.

See on ilgiornale.nl
via Tumblr http://bit.ly/1i7WbSL

Sicilian Space Program Launches Cannolo Into Space

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’ItaliaThree amateur scientists from Enna, Sicily, decided to compete with NASA engineers by…launching a Sicilian cannolo into space. The typical Sicilian pastry – a model made of synthetic material as a real one couldn’t have survived the journey - was placed on a weather balloon filled with helium and equipped with a miniature camera to document the enterprise. The launch, which had to be officially approved, took place on February 2, despite adverse weather conditions.

See on italymagazine.com
via Tumblr http://bit.ly/1h99eAI