woensdag 9 september 2015

Aperitivo Italiano - De nieuwe uitgave met Apero recepten. Een zomers cadeau!


Als je weer thuis bent wil je nog nagenieten van die zonnige vakantie in Italië. En daar hoort vaak dat lekkere apero bij en die heerlijke hapjes die ze bij je neerzetten op tafel. Die herinneringen blijven je bij tot de volgende vakantie. Een Spritz Aperol, een Mojito of een Hugo.


See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1UGt6y3

Italiaans recept voor vegetarische gnocchi

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen

Op De Hippe Vegetariër vind je de allerlekkerste, simpele en snelle vegetarische recepten uit de Italiaanse keuken. Hier het recept voor gnocchi met salie!Gnocchi con burro e salvia Gnocchi con burro e salvia is ook weer zo’n klassiek recept uit de Italiaanse keuken en niets anders dan gnocchi met een saus van boter met salie. Dit recept bestaat al meer van 100 jaar en werd vroeger vooral gegeten door de arme Italiaanse bevolking. Met maar 5 ingrediënten en slechts 15 minuten tijd was het toch mogelijk om dit heerlijke vegetarische gerecht op tafel te zetten. Inmiddels is dit gerecht uit gegroeid tot het bekendste gnocchi recept en in veel restaurants op de kaart gezet.
See on dehippevegetarier.nl

via Tumblr http://bit.ly/1JTJAQu

Il Gabbiano - Kindvriendelijk Kamperen - Kids-Campings

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Park Residence Il Gabbiano ligt vlakbij het karakteristieke dorpje Moniga del Garda, aan het Gardameer. Extra aandacht wordt besteed aan de kinderen.
See on kids-campings.com

via Tumblr http://bit.ly/1ic80Ma

Partingoli: Vakantiehuizen Toscane

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy
Zoekt u een mooi verblijf in Toscane voor het hele gezin? Boek dan een vakantie bij Partingoli, de vakantiewoningen van de familie Bak. De appartementen zijn …
See on youtube.com

via Tumblr http://bit.ly/1ic80M1

Wintersport in Italië – genieten op grote hoogte | Ciao tutti, Ontdek Italië

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italy

Voor de meeste mensen die op wintersport gaan, ziet het wensenlijstje er als volgt uit: een fijn wintersportoord waar het niet te duur is, perfecte voorzieningen, gezellige après-ski en verse sneeuw, zodat je heerlijk van de hoogste bergen af kunt skiën of snowboarden. Dat je dit ook in Italië vindt, wordt door steeds meer mensen ontdekt. De laatste jaren is er dan ook een flinke stijging zien in het aantal wintersporters dat hun wensenlijstje vervuld ziet worden in Italië.
See on ciaotutti.nl

via Tumblr http://bit.ly/1hVPYgq