See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen
Onno Splinter voor de in aanbouw zijnde zaak op de Biltstraat, waar voorheen het Japanse Kimono gevestigd zat. Foto: DuicOver een kleine maand gaat de Spaghetteria op de hoek van de Biltstraat en de Wittevrouwensingel open. Een concept met liefde voor het echte Italiaanse eten, dat is komen overwaaien uit Amsterdam: “Ik zou nooit een cappuccino verkopen omdat mensen erom vragen.”Mensen schijnen even te moeten wennen aan een restaurant dat zich alleen aan Italiaanse eetgewoonten houdt, maar ‘uiteindelijk vinden ze het leuk’, legt bedrijfsleider Onno Splinter uit. Wat Italiaanse eetgewoonten inhouden? Denk aan het eten van pasta zonder mes, eten aan grote tafels (‘voor het echte Italiaanse familiegevoel’) en geen cappuccino, thee of latte machiato na het eten, maar ‘gewoon’ espresso.
See on duic.nl
via Tumblr http://bit.ly/1PxHho7