vrijdag 17 januari 2014

Bezoek de Italiaanse Startpagina's ter voorbereiding van uw vakantie naar Italië of om gewoon meer te weten te komen over Italië!

See on Scoop.it - Vacanza In Italia - Vakantie In Italie - Holiday In Italygardameer.startpagina.nl


Het Gardameer! Alles over het Gardameer vind je op de Gardameer startpagina. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en heeft toeristen veel te bieden: leuke stadjes, natuur, sport, water, lekker eten en een prima klimaat! Op de Gardameer startpagina vind je informatie over bezienswaardigheden, stadjes, musea, hotels, campings, winkels en restaurants. Tips voor een vakantie op camping, in hotel of vakantiewoning aan het Gardameer. Vind je dat er iets ontbreekt op deze pagina over het Gardameer mail me gerust.
italiaanse-meren.startpagina.nl
De Italiaanse meren. Italië is een land met honderden meren. In Noord-Italië heb je populaire vakantie-bestemmingen als het Gardameer, Comomeer, Meer van Iseo en het Lago Maggiore. In Umbrie ligt het Meer van Trasimeno. Maar er zijn nog honderden andere prachtige meren in Italië, minder bekend en minder druk. Het ene nog mooier dan het andere. Op de Italiaanse meren-startpagina geven wij een overzicht van de belangrijkste Italiaanse meren.


See on italianentertainment.blogspot.nl

via Tumblr http://bit.ly/1fGvJ3X