zaterdag 12 januari 2013

In de leer bij Italiaanse worstenmakers - Magazine - Sprout, Inspireert ondernemers

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d’Italia



Ze hebben alle drie passie voor goed eten, met name worst. Maar écht lekkere worst was in Nederland bijna niet te krijgen. Dus besloten de vrienden Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie zelf de beste worst van het land te gaan maken.


“Goede gedroogde worst vind je voornamelijk in Zuid-Europa, in Italië en Spanje. Nederland is nog niet zo ontwikkeld op dat gebied. Daar wilden wij verandering in brengen door een ambachtelijke worst met de smaak van het zuiden op de markt te brengen”, vertelt Van Wersch. Ze vinden het belangrijk dat de worst duurzaam wordt geproduceerd. “Ons doel is niet alleen lekkere worst maken, maar ook mensen de waarde van voedsel bijbrengen.” Alles wat Brandt & Levie maakt is honderd procent natuurlijk en minimaal 95 procent lokaal.




See on sprout.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/40351283777