Restaurant Villa Christina zet dit weekend het Italiaanse wijnhuis Provenza in de kijker. Het volledige gamma van het wijnhuis wordt voorgesteld samen met gerechten van chef-kok Dirk Dekinderen.
Het Italiaanse wijnhuis Provenza is zeer bekend bij wijnliefhebbers en toeristen die graag naar het Gardameer afzakken. Het wijnhuis boogt op een rijke traditie van wijn maken. In Villa Christina zal die traditie extra onder de aandacht gebracht worden.
Twee dagen lang wordt het volledige gamma van het wijnhuis voorgesteld en dit samen met gerechten die de chef-kok hiervoor speciaal gecreëerd heeft. Dit gaat van kalfsvlees tot een risotto met parelhoen, gegrilde zeebaars, enzovoort. Aan tafel worden de wijnen toegelicht en meer uitleg gegeven over het wijnhuis.
Er kan gekozen worden uit een drie, vier of vijf-gangen menu en dit op vrijdag 25 of zaterdag 26 januari. Reserveren is gewenst.
See on nieuwsblad.be
via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/41537732526