zondag 23 maart 2014

Antipasti | Italiaans borrelplateau |

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Als je Goodfoodlove al even volgt is het je vast wel eens opgevallen dat ik gek ben op Italiaans eten. De kleurige ingrediënten, heerlijke geuren, pure smaken… Ik droom altijd een beetje weg bij Italiaanse gerechten.Met kerst kookte ik 5 gangen Italiaans, wat uiteraard begon met een aperitivo en antipasti: een koud voorgerecht om de eetlust op te wekken. De schaal zag er, mede dankzij de hulp van mijn schoonzusje, prachtig uit. Het is absoluut niet alleen geschikt voor kerst en daarom wil ik het graag met jullie delen.Als er een groep vrienden of familie komt eten, als je niet wilt koken op zondag of gewoon zomaar, omdat je een goede fles wijn hebt en daar een heerlijk hapje bij wilt eten: antipasti kan altijd! Wist je trouwens dat antipasti de Italiaanse vertaling is van ‘voor de maaltijd’?


Good Things From Italy's insight:


Bezoek ook eens http://bit.ly/hj9ssQ






See on goodfoodlove.com

via Tumblr http://bit.ly/1nR8vf9