donderdag 7 mei 2015

RASA: Music: World Series goes Wild! Met Vincenzo Castellana


De Music: World Series organiseert in coproductie met RASA een serie met ‘ongetemde’ muziek. Elke derde donderdag van de maand verzamelt een gerenommeerd musicus veelsoortige collega’s om zich heen. In de intieme studio van RASA trakteren zij het publiek op onverwachte en ongeremde ontmoetingen, die nog diezelfde middag zijn voorbereid: hét recept voor ongebreideld avontuur en grensverleggende ervaringen.


De uit Sicilië afkomstige Vincenzo Castellana bespeelt behalve verschillende traditionele percussie-instrumenten ook fluit en mondharp, en hij zingt bovendien. Hij is gespecialiseerd in de volksmuziek uit zijn geboortestreek, maar werkt steeds vaker samen met musici uit andere genres. Voor dit concert vult hij de bezetting aan met instrumenten uit de jazz en klassieke muziek in een warmbloedige wervelwind van klanken, kleuren en genres.


Vincenzo AcquAria Castellana (IT) - tamboerijnen, Siciliaanse fluit, mondharp, gitaar, vocalen| Bela Horvat (US/SI) - viool | Stijn De Wit (NL) – geprepareerde contrabas | Sandro Fazio (IT/FR) - elektrische en midi-gitaar.


Good Things From Italy’s insight:

Voor meer Italiaanse Live Muziek kijk op: http://bit.ly/dU8LWY 


See on rasa.nl

via Tumblr http://bit.ly/1DUyZyg