donderdag 15 oktober 2015

LittleItaly, het event op 4,5,6 december - Magazine De Smaak van Italië


Samen met de special in magazine De Smaak van Italië brengen we Little Italy tot leven tijdens een geweldig drie daags evenement!


Met het oog op de feestdagen organiseert De Smaak van Italië  op 4, 5 en 6 december het unieke evenement Little Italy: een kerstfair die helemaal in het teken staat van Italië.  


De  aanleiding voor dit gezellige evenement is onze reportage over het fenomeen Little Italy die in de komende november/december- editie van De Smaak van Italië  te vinden is. Vrijwel elke grote westerse wereldstad kent een Little Italy, dankzij de massale emigratie van Italianen in de late negentiende en twintigste eeuw. Generatie op generatie zijn deze wijken in stand gehouden, waardoor ze vandaag bloeiende en gezellige buurten vormen.

 
Tijdens deze Italiaanse kerstfair proeven en beleven de bezoekers al het goeds uit ltalië . Met vooral ook alle mogelijkheden om zich te laten inspireren en voor te bereiden op de sfeervolle feestdagen in Italiaanse stijl. Het evenement wordt gehouden in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam gelegen in de Haarlemmerstraat, eerder uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Amsterdam!


See on desmaakvanitalie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1GeH3BR