maandag 13 juni 2016

Vaderdag op zijn Italiaans……. kom naar Koopstad aan Zee ’s-Gravenzande!

See on Scoop.it - Good Things From Italy - Le Cose Buone d'Italia

Vaderdag op zijn Italiaans……. kom naar Koopstad aan Zee ’s-Gravenzande!

Zaterdag 18 juni, wordt in het centrum van ’s-Gravenzande tussen 10.00 en 17.00 uur een Italiaanse dag georganiseerd waarmee de winkeliers vooral de vaders verwennen met tal van Italiaans georiënteerde acties. De vaders kunnen een proefritje op een Vespa maken en door Tensen 2Wielers wordt een leuke toertocht voor Vespa rijders georganiseerd.

Fietsende vaders komen aan bod met de Bianchi Only Ride. Van Scheijndel Wielersport heeft een mooie toertocht door het Westland uitgezet, met als enige voorwaarde dat je Bianchi moet rijden. Inschrijven kan nu al via info@van-scheijndel.nl.

Veel aandacht voor auto’s van Italiaanse bodem: de Fiat 500, Alfa en wellicht ook een Ferrari en een Lamborghini zijn te bewonderen en daarnaast is er op het Marktplein de hele dag Italiaanse muziek, bakt Pizzeria het Breeje Durp pizza’s op het Markplein, wordt allerlei info over reizen naar Italie gegeven door het reisburo, wordt er heerlijke Italiaanse koffie geschonken en natuurlijk is er ijs van Il Bianco.

Kom ook genieten van heerlijke Arrosticini uit Abruzzo vanuit de Italiaanse Foodtruck L'Arrosticino Gustoso!
Meer info op: http://bit.ly/1hCKN4y 

Het centrum van de stad wordt naar Italiaanse sferen gebracht door de aanwezigheid van oude Vespa’s, Fiat 500 auto’s en een Ferrari. Eten kan natuurlijk ook niet ontbreken! Er zijn diverse stands met Italiaanse olijfolie, kazen, hammen en wijnen.

Ciao


See on koopstadaanzee.nl

via Tumblr http://bit.ly/1VUM1tB