maandag 22 oktober 2012

Ferrari licht keuze voor Massa toe

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans NieuwsHet Formule 1-team Ferrari heeft toegelicht waarom er besloten is om Felipe Massa nog een jaar voor de Italianen te laten racen. De Braziliaan is niet gekozen vanwege een gebrek op betere opties, maar vanwege zijn kwaliteiten.


“De beslissing om het contract van Massa te verlenging is zorgvuldig afgewogen. Het was niet omdat het de meest voor de hand liggende keuze was of omdat het onvermijdelijk was door een gebrek aan alternatieven, noch was het op verzoek van zijn huidige teamgenoot, want alleen Ferrari bepaalt wie de stoeltjes bemannen.”
“Velen belden aan bij de Scuderia, sommigen zijn overwogen, maar uiteindelijk trokken we de logische conclusie dat niemand beter voor Ferrari zou zijn dan Massa. Felipe heeft talent, snelheid en de capaciteit om in het belang van het team te werken. Zijn carrière toont aan dat hij die kwaliteiten bezit. Bovendien regeert harmonie binnen het team, we zijn met elkaar verbonden en de solidariteit is ook als het tegen zit enorm. Onze fans weten dat sommige beslissingen alleen in het belang van Ferrari genomen worden. Wat anderen daarover zeggen is onzin.”
See on sport.fok.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/34092233908