dinsdag 9 oktober 2012

Ziti Zitoni: polpettone di Maria Teresa

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



www.zitizitoni.nl, dé plek voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.


Gehaktbrood is een allemansvriend, je kan er iedere (vlees)eter blij mee maken. Dit vleesgerecht is perfect als je voor een grote groep mensen moet koken. Serveer het warm als vleeshoofdgerecht of eet het koud, tijdens lunch, picknick of buffet. Gehaktbrood maken is heel gemakkelijk en succes gegarandeerd. Er zijn vele manieren om gehaktbrood te maken. Dit recept is een van mijn favorieten en komt uit het kookboek ‘Herfst in Piemonte’ van Manuale Darling-Gansser. Zelf voeg ik nog paneermeel toe aan het gehakt en gebruik ik – gewoonweg omdat het makkelijker te verkrijgen is – rundergehakt in plaats van kalfsgehakt. Heerlijk naast geroosterde aardappels met porcini. Buon appetito!




See on zitizitoni.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/33223451927