maandag 17 december 2012

Berlusconi (76) heeft met Francesca (28) nieuwe vlam

See on Scoop.it - La Gazzetta Di Lella - News From Italy - Italiaans Nieuws



De Italiaanse ex-premier en rokkenjager Silvio Berlusconi (76) heeft een nieuwe vlam, een slordige 10 jaar ouder dan zijn vorige. Francesca is 28 jaar en is gek op hem, bevestigde Berlusconi op de Italiaanse tv.



Terwijl de Marokkaanse Ruby, met wie hij seks zou hebben gehad toen zij 17 was, vorige week schitterde door afwezigheid op een proces tegen Berlusconi waarop zij als getuige zou optreden, laat de zakenmagnaat weten dat hij zich ‘nu minder eenzaam voelt’.



Die uitspraak staat op gespannen voet met een andere recente uitspraak van de ex-premier. “Vraag alle Italiaanse vrouwen of ze graag met me naar bed willen en 30 procent roept: ja. De andere 70: Wat? Nu alweer?”



Op een Europese partijbijeenkomst donderdag, waar ook zijn gerespecteerde opvolger Mario Monti verscheen, was de sfeer om te snijden. Monti staat onder grote druk om zich herkiesbaar te stellen, Berlusconi is alle krediet kwijt. Toch zou een nieuw premierschap hem goed uitkomen. Hij is dan vanwege zijn politieke onschendbaarheid weer een tijd ongrijpbaar voor het gerecht.

See on hln.be




via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/38139766780