dinsdag 19 februari 2013

Eros Ramazzotti - NOI World Tour 2013 Concert Tickets - Ziggo Dome Amsterdam | 20 april 2013

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More



Met een stem die je weg doet dromen naar een romantisch tochtje in een Venetiaanse gondel is Eros Ramazzotti al jaren internationaal de best verkopende Italiaanse artiest. En ook zijn zangcarrière is er een waar veel artiesten alleen van kunnen dromen. De zanger, tekstschrijver, componist en producer brak in 1984 door in Italië en werd later internationaal bekend met hits als Adesso Tu en Cose Della Vita. Wereldwijde faam vergaarde Ramazzotti niet alleen met zijn pakkende Italiaanse nummers, maar ook door de duetten met internationale supersterren als Cher, Tina Turner en Anastacia.




De Italiaanse superster verkocht in zijn carrière al meer dan 50 miljoen albums en voegt in november ‘NOI’ toe aan zijn reeds indrukwekkende, muzikale ouvre. Met zijn aangename stem en zwoele verschijning zal hij dit voorjaar de Ziggo Dome om zijn vinger winden.


Buy tickets for Eros Ramazzotti - NOI World Tour 2013 at Ziggo Dome on 20-4-2013 at LiveNation.nl. Search for Netherlands and international concert tickets, tour dates and venues in your area with the world’s largest concert search engine.




See on livenation.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/43468306688