dinsdag 12 februari 2013

Gedroogde tomaten - Pomodori secchi - honingtomaten.nl

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



Bereidingswijze:

Snijd de kern onder het kroontje uit de tomaten. Snijd de tomaten vervolgens door midden, de grotere tomaten mogen in kwarten worden gesneden.


Schrap de zaden zoveel mogelijk uit de tomaten zonder dat u de pulp verwijderd. Meng de basilicum, oregano, tijm en zout in een kleine kom. Strooi dit mengsel over de tomaten heen.


Verwarm de oven voor op 80 graden. Leg de tomaten, met de gesneden zijde naar boven, op een bakplaat of ovenschaal. Gebruik hier geen aluminiumfolie voor aangezien de sappen van de tomaat zullen reageren met het metaal. Zet de tomaten in de voorverwarmde oven en laat deze hier gedurende 3 uur in bakken.




See on honingtomaten.nl

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/42924065098