donderdag 21 maart 2013

ROCCO con BUSCEMI - O Sarracino (Bekend van de film Valentino)

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More





Rocco Granata & Buscemi stappen samen in het muzikale project ROCCO con BUSCEMI. Het mag misschien een vreemde combinatie lijken, maar het resultaat is verrassend fris, vernieuwend en sensueel. Wat eigenlijk niet verwonderlijk is, gezien het talent van deze twee artiesten.


De Italiaans/Vlaamse Rocco Granata is een uitzonderlijk muzikant, een rasechte crooner die vele muzikale wateren heeft bevaren sinds de start van zijn carrière in de jaren 60. Waar het grote publiek hem voornamelijk van kent, is van het nummer ‘Marina’, wat uitgroeide tot een internationale mega hit.


De Belgische Buscemi is niet alleen één van de meest gewaardeerde producers, maar tevens een zeer gewaardeerde DJ en muzikant. Hoewel hij zich een eigen, unieke sound heeft toegeëigend, is Buscemi door de jaren geen enkele uitdaging uit te weg gegaan; nu-bossa, lounge, house, Brazilian grooves, drums ‘n bass en verschillende remixes voor nationale en internationale artiesten.


Uit de mix van Rocco’s Italiaanse crooner vocalen, gecombineerd met de beats en muzikale soundscape van Buscemi, is misschien wel het meest verrassende en zomerse album van de afgelopen jaren gekomen. De vormgeving van het project lag in handen van kunstfotograaf Marc Lagrange, wie de sfeer van het album perfect visueel heeft weten te vertalen.




See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/45915100951