zaterdag 16 maart 2013

Zucchero Sugar Fornaciari La Sesión Cubana World Tour 2013

See on Scoop.it - Italian Entertainment And More

Zucchero, symbool voor de Italiaanse rock, brengt de fans een nieuw album en een nieuwe tournee! Op 19 oktober werd een eerste single ‘Guantanamera (Guajira)’ onthuld. Een klassieker, maar voor de gelegenheid in het Italiaans gebracht door Zucchero. De single is een instantsucces en de voorbode van een schitterend nieuw album ‘La Sesión Cubana’, dat voorzien is op 20 november.


‘La Sesión Cubana’ werd grotendeels opgenomen in Havana met de medewerking van enkele gerenommeerde Cubaanse muzikanten. Het album werd geproduceerd door Zucchero zelf, met de hulp van zijn vaste handlanger Don Was. De mix staat op naam van Michael Brauer. Het resultaat zijn zeven onuitgegeven songs samen met zes herwerkte hits, waaronder ‘Baila’, ‘Così Celeste’ en ‘Everybody’s Got To Learn Sometime’, alsook twee fantastische duetten met de Spaanse zangeres Bebe en met de Braziliaanse ster Djavan.


Zucchero over zijn nieuwe album: “Zoals iedereen weet, zijn blues, soul en gospel de basis van mijn muziek. Dit nieuwe project is een muzikale reis van het heropgebouwde New Orleans tot Cuba, met een uitstap naar Mexicali-songs. De Latin-Cubaanse klanken, ritmes en tex-mex zetten aan tot dansen. Hasta l’asta siempre.”


Aansluitend op de release van dit langverwachte album keert Zucchero in 2013 terug naar de podia in het kader van zijn wereldtournee La Sesión Cubana. Met op maandag 27 mei een optreden in de Lotto Arena, waar u kunt genieten van heerlijke latinomuziek van het nieuwe album en de bekende melodieën van Zucchero’s grootste hits.
See on youtube.com

via Tumblr http://italianentertainment.tumblr.com/post/45488928115