maandag 24 februari 2014

Zelfgemaakte Pesto met Olivastro - Quattrociocchi Biologische Olijfolie

See on Scoop.it - La Cucina Italiana - De Italiaanse Keuken - The Italian Kitchen



De zonnestralen prikken al regelmatig door de wolken en we hebben zelfs al een enkele keer kunnen genieten van een drankje op het terras. Het is (tot nu toe) een erg zachte winter waardoor de lente-kriebels al volop aanwezig zijn!




En dan denken wij natuurlijk alweer aan een mooi voorjaar en nog betere zomer met heerlijk smaakvol Italiaans eten!


Om nog een beetje meer in de stemming te komen hebben wij een heerlijk vers maar simpel recept voor je; zelfgemaakte verse pesto! Een uiterst handig basisingrediënt voor vele heerlijke Italiaanse recepten, en het is echt zo gemaakt!




Denk bv. aan mozzarella en tomaat met pesto, pasta pesto, een sandwich met kip, zongedroogde tomaat en pesto, geroosterd brood met pesto of gebruik het eens als dressing in een Italiaanse salade; er zijn oneindig veel mogelijkheden! En je kunt van ons aannemen; verse zelfgemaakte pesto is echt vele malen lekkerder dan uit een potje.

En natuurlijk wordt deze pesto het allerlekkerst door toevoeging van onze heerlijke Biologische “Olivastro” Extra VergineOlijfolie*!




See on quattrociocchi-olie.nl

via Tumblr http://bit.ly/1jtfFkC